Anyák napi MIDI fotózás – MoNapok

Anyák napi MIDI fotózás – MoNapok

Az élet legszebb ajándéka az anyaság, aminek erejét semmilyen fizikai vagy mentális hatás nem gyengíthet. A köteléket semmi el nem szakíthatja. Anyának lenni jó. Nagyon jó….
Anyák napján jussanak eszünkbe a nagyszüleink  és az édesapák is, hisz ők is ugyanolyan odaadóan, ugyanolyan gyengédséggel éreznek unokáik, gyermekeik iránt!

A mostani MoNapok keretében MIDI – Anyák napi fotózásra invitállak Benneteket. Meghitt, bensőséges, érzelmes vagy épp vidám fotókat készítek Rólad és szeretteidről. A gyermekeiddel készült fotók nemcsak Nektek, hanem szüleiteknek és nagyszüleiteknek is melegséggel teli ajándékul szolgálhatnak.

Fotózási időpontok: 2018.04.21. (szombat), 13,00 – 14,00 – 15,00 – 16,00 órai kezdettel. A képek átadásának időpontja legkésőbb 2018.04.30.
A fotózás ára 26 800.-Ft, átadott képek száma 15 db nyomdakészre kidolgozott, retusált fotó nagy méretben és nagy felbontásban.
A fotózás időtartama 45 perc. Maximális létszám: 4 személy.
A fotózás helyszíne: Budapest, IV. kerület, kényelmes parkolással, igény szerint smink készítésével.

További információ és időpont foglalás: info.szalaymona@gmail.com email címen. Foglalj időpontot minél hamarabb! 🙂 Szeretettel várlak benneteket!
Ez az ajánlatom 2018. 04. 18-ig érvényes, a fotókba öntött emlékeid örökre megmaradnak 

:-)

Köszönöm, hogy megosztod másokkal is!

Nincsenek megjegyzések

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest