Anyák napi fotózások – MoNapok

Anyák napi fotózások
Előfoglalással plusz ajándék képek!

 

Az élet legszebb ajándéka az anyaság, aminek erejét semmilyen fizikai vagy mentális hatás nem gyengíthet. A köteléket semmi el nem szakíthatja. Anyának lenni jó. Nagyon jó….
Anyák napján jussanak eszetekbe a nagyszüleitek és az édesapák is, hisz ők is ugyanolyan odaadóan, ugyanolyan gyengédséggel éreznek a gyermekek iránt.
Meghitt, bensőséges, érzelmes vagy épp vidám fotókat készítek Rólad és szeretteidről. Akkor is fotózom, amikor nem gondolod 🙂 Ebből születnek a legjobb pillanatképek! Imádom a gyerkőcöket, hamar megtalálom velük a közös hullámhosszt. Ennek köszönhetően gördülékenyebben megy majd a munka és változatos portfóliót tudhattok magatokénak.
A gyermekeiddel készült fotók nemcsak Nektek, hanem szüleiteknek, nagyszüleiteknek és unokáitoknak is melegséggel teli emlékként szolgálhatnak. Gondolj arra, hogy Te milyen szeretettel nézed a felmenőid fényképeit!

A mostani MoNapok keretében három stúdió-csomaggal készültem Nektek. (További opció: az otthonotokban, vagy kültéren történő fotózás. Ezekre egyedi ajánlatot küldök.)
Mindhárom esetben az időpontot foglaló megfizetésével tudom biztosítani. A fennmaradó összeg a fotózás napján rendezendő.
A fotózás időpontját közösen egyeztetjük, így azt a legoptimálisabban tudjuk megválasztani mindenféle szempontból.
Annak érdekében, hogy a képek Anyák napjára biztosan elkészülhessenek, az utolsó fotózási dátum: 2019.04.28.
A képeket nagy méretben és felbontásban, letölthető formában, rövid határidővel adom át, melyekből akár A4 – A3 méretű print is készülhet.
A tágas stúdió Újpesten található, kényelmes parkolási lehetőségekkel. A helyszínen lehetőség van professzionális smink készíttetésére is, melynek ára 6 000.-Ft/fő.
Az ár mindhárom esetben tartalmazza a stúdió bérleti díját és a kiszállást, a képek kidolgozását és a retusálását, illetve a képek kiválasztásának lehetőségét online galériában. Így egészen biztosan azokat a képeket őrizheted meg, melyek számotokra kedvesek!

1. Anyák napi MIDI-FELES fotózás stúdióban

Hozz magaddal még egy családot, így a költségeitek feleződnek!
A fotózás ára: 43 800.-Ft
Átadott képek száma: 2 x 10 db
Időtartam:  2 x 30 perc. Maximális létszám: 2 x 3 személy.
Foglaló:  2 x 12 000.-Ft (egyszeri utalással).

2. Anyák napi MINI csomag (stúdió)

A fotózás ára: 39 800.-Ft
Átadott képek száma: 15 db
Időtartam:  40 perc. Maximális létszám:  3 személy.
Foglaló:  24 000.-Ft.

3. Anyák napi TELJES csomag (stúdió)

A fotózás ára: 41 800.-Ft
Átadott képek száma: 25 db
Időtartam:  1 óra. Maximális létszám:  4 személy.
Foglaló:  25 000.-Ft.

Ha 2019. 04. 12-ig lefoglalózod bármelyik csomagot, átadom az összes kiválasztott, vagy az összes jól sikerült fotót. Te döntöd el melyik lehetőséggel élsz 🙂
Mindhárom esetben a fenti árak hétköznapokra érvényesek. Hétvégi időpont esetén + 6 000.-Ft felárral kell számolnod.

További információ és időpont foglalás: info.szalaymona@gmail.com email címen. Foglalj időpontot minél hamarabb! 🙂 Szeretettel várlak benneteket! De szívesen megyek az otthonotokba is!
Az előfoglalással az ajánlat 2019. 04.12-ig érvényes, a fotókba öntött emlékeid örökre megmaradnak 

:-)

Köszönöm, hogy megosztod másokkal is!

Nincsenek megjegyzések

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest