Férfiportré, félakt – férfi boudoir, de most komolyan!

Boudoir képek  (nem)csak nőknek

Már jó ideje szerettem volna a bejegyzésben látható férfi portrésorozatot a portfóliómban tudni, mert szeretem a kihívásokat, és a megoldást is megtalálni. A weboldalamon is utalok arra, hogy boudoir-hoz nagyon hasonló fotókat nemcsak hölgyek részére lehet készíteni, mégsem kaptam eddig olyan megbízást, amelyre határozott igent mondhattam volna. (Itt kell megjegyeznem, hogy a boudoir nem egyenlő az aktfotózással!)
Egy ilyen sorozat elkészítése ugyanis egy nő számára sokkal nagyobb kihívás, mint férfifotósként csinos nőket fotózni. A sorozat elkészítésekor leginkább a saját korlátaimat kellett legyőznöm, hisz ahhoz hogy a képek működhessenek, sokkal nagyobb bizalommal kellett egymás felé lennünk, mint más fotózásokon. Mindezek után pedig még nagyobb kihívást jelentett annak eldöntése, hogy ezeket a képeket megoszthatom-e nyilvánosan.
E képek témája merőben más, mint amit eddig megszokhattatok tőlem. Remélem, hogy senkit nem botránkoztatok meg a látottakkal. Bár…. akik a poszt megosztását megelőzően láttak néhányat közülük, azoktól bátorítást kaptam a nyilvános publikálásra, mert a képek – idézek –  “művésziek, kifinomultak, pont a megfelelő mértékben pimaszak és egyáltalán nem illúziórombolóak, amolyan Monásak”  🙂 Köszönöm őszinte véleményüket!

A fotózásról elvi síkon már beszélgettünk Coachidivel, de ennél tovább nem jutottunk. A sorozatot végül hirtelen felindulásból követtük el. Felkészülés és időpont egyeztetés nélkül kezdtünk neki a munkának. Az adott helyiségben jóformán semmiféle kellék, eszköz nem állt rendelkezésünkre, csupán egy váz, két objektív és egy derítőlap, na és persze a természetes fények, melyeknek köszönhetően érhettem el a kívánt hatást. A projekt célja pedig az ő vállalkozásának beindítása.

A képeken Coachidi 4 éves kitartó munkájának eredményét láthatjátok. Tudatos életmód és étkezés, odafigyelés, rendszeres sport, mindez mindenféle szerektől és kiegészítőktől mentesen. Figyelemre méltó teljesítmény. Ezúton is sok sikert kívánok neki további céljai eléréséhez, legyen a kitartása inspiráló mások számára is! Köszönöm a lelkes közreműködését és a hozzájárulását.

Egy idézet tőle: ” Fura magam így nézni, de szépek a képek. Jó lett. És nemcsak a test, hanem ahogy bemutatod.”

Tekintsd meg az alábbi képeket is, és kérj ajánlatot, ha hasonló képeket szeretnél magadról. Szép ajándék lehet belőle a kedvesednek is!

Köszönöm, ha másokkal is megosztod!

Szólj hozzá! Kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is!

9 hozzászólás
 • Edina

  2017. június 1. @ 08:18 Válasz

  Ajjaj! Szerelmes lettem. Persze a képek is zseniálisak szokás szerint 🙂

 • Nikoletta

  2017. június 1. @ 08:21 Válasz

  Itt még a szívecske is kevés 🙂 Nekem nagyon Monásan magával ragadó!

 • Zsuzsa

  2017. június 1. @ 08:23 Válasz

  Hát Mona…., én a helyedben hagynék minden más jellegű fotózást és csak ezt csinálnám 🙂

 • Márta

  2017. június 1. @ 08:24 Válasz

  Ezt még nézni is “rossz”, hát még fotózni ! 🙂 Gratulálok igazán Monás sorozat ! A fiatalembernek meg az elért eredményéhez!!

 • Dia

  2017. június 1. @ 08:24 Válasz

  Gratulálok! Mindkettőtöknek…

 • Gabi

  2017. június 1. @ 08:26 Válasz

  Szokatlan, de azért meg lehetne szokni! 🙂 Gratulálok, jók a képek (mint mindig)!
  Zoli jól néz ki és vannak kevésbé izmos pasik, mondom férfiak, akik szintén jól néznek ki. 🙂 Szóval remélem, lesznek hasonló képek!

 • Kriszti

  2017. június 1. @ 08:27 Válasz

  Mona! Imádom ahogy a pillanatot megfogod! <3 Mellesleg a fotóalany is tökéletes! 🙂

 • Zoli

  2017. június 1. @ 08:29 Válasz

  Köszönöm én is a visszajelzéseket és a lehetőséget, hogy sikerült megvalósítani a fotózást. Habár Mona sokat segített, hogy oldódjon a hangulat, nehéz volt magamat adni, hiszen utoljára 10 éve álltam fotós előtt. Viszont még így is nagyon élveztem és maximálisan elégedett vagyok a végeredménnyel. Profi munka!

 • Éva

  2017. június 1. @ 08:30 Válasz

  Hiszitek vagy sem, a keze és a szeme tetszik legjobban. De heniál az egész, drága Mona!

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest