fineart

Fine Art album

Az esküvőd napjáról készült fotók legméltóbb helye Fine Art albumban van. Ez napjaink csúcsterméke, professzionális kivitelezésben.

A Fine Art album a legszebb és legmaradandóbb emléke az esküvődnek és kiváló ajándékként szolgálhat szüleiteknek, nagyszüleiteknek. Az esküvő egy igazán emlékezetes esemény az ember életében, ezért cseppet sem irreleváns, hogy az elkészült fotókat milyen formában őrzöd meg magatoknak, vagy az utódaitok számára.

Az esküvői album oldalai egyedi grafikai tervezés után levilágítással készülnek. Ez a jelenleg kapható legjobb és legtartósabb minőséget jelenti a digitális printekkel szemben. Maga az album külföldi manufaktúrában, különös gonddal és kézi munkával készül. Az albumok oldalai síkban nyithatók.

Az esküvői album különféle méretben, különféle borítással, álló vagy fekvő formátumban, fehér vagy fekete hordozón, eltérő felületű fotópapírral, különböző oldalszámmal készülhet. Minden Fine Art albumot egyedileg szerkesztek. Nincs két egyforma. Személyes találkozó alkalmával a bemutatóalbumokat szívesen átadom, hogy saját szemeddel győződj meg azok minőségéről.

Elkészült albumok

KATTINTS IDE ÉS KÉRJ AJÁNLATOT!

Szívesen elkészítem álmaid esküvői fotóit Budapesten, vagy vidéken, az év bármely napján. Ne várd meg, míg mások esküvői dátumaival lesz tele a naptáram!  Kérj tőlem ajánlatot!

Pin It on Pinterest