fineart

Fine Art album

Az esküvőd napjáról készült fotók legméltóbb helye Fine Art albumban (fotókönyv) van.
Ez napjaink csúcsterméke, professzionális kivitelezésben.

A Fine Art album – fotókönyv – a legszebb és legmaradandóbb emléke az esküvődnek és kiváló ajándékként szolgálhat szüleiteknek, nagyszüleiteknek. Az esküvő egy igazán emlékezetes esemény az ember életében, ezért cseppet sem irreleváns, hogy az elkészült fotókat milyen formában őrzöd meg magatoknak, vagy gyermekeitek, unokáitok számára. Gondolj csak bele abba, Te milyen szívesen nézegeted a saját, vagy idősebb rokonaid fényképeit!

Az esküvői album oldalai egyedi grafikai tervezéssel készülnek. Nincs két egyforma album. Sokakkal ellentétben én a képekhez tervezem az egyes oldalakat és nem fordítva.  A fotókönyvek külföldi manufaktúrában, különös gonddal és kézi munkával készülnek. Az egyes oldalak teljes síkban nyithatók és levilágítással (vegyszeres eljárással) készülnek. Ez a jelenleg kapható legjobb és legtartósabb minőséget jelenti a digitális printekkel szemben. Ezeket az albumokat nem lehet összetéveszteni a néhány ezer forintos könyvekkel! Az előbbiekre a gyártó 100+ év garanciát vállal, míg az utóbbiaknál 10-15 év után már látható minőségbeli romlás következhet be.

Az albumok különféle méretben, különféle borítással, álló vagy fekvő formátumban, fehér vagy fekete hordozón, eltérő felületű fotópapírral, különböző oldalszámmal készülhetnek. Minden Fine Art albumot egyedileg szerkesztek. Ezen kívül vállalok családi albumok, glamour és boudoir fotókból készült fotókönyvek tervezését, gyártását is.

Személyes találkozó alkalmával a bemutatóalbumokat szívesen átadom, hogy saját szemeddel győződj meg azok minőségéről.

Elkészült albumok

KATTINTS IDE ÉS KÉRJ AJÁNLATOT!

Szívesen elkészítem álmaid esküvői, családi, gyermek, glamour, boudoir, stb. fotóit Budapesten, vagy vidéken, az év bármely napján. Kérj tőlem ajánlatot!

 

Pin It on Pinterest