Glamour és boudoir fotós workshop a Fotoplus támogatásával

Fotós workshop – Csajos fotózás – Canon – Nikon – Fuji – Pentax…

A tavalyi év januárjában glamour és boudoir workshopot tartottam Budapest egyik belvárosi luxusszállodájának gyönyörű lakosztályában. Ahogy a fotóim készítése során, úgy a workshop tematikáját illetően is másképp gondolkodtam, mint mások 🙂
Nos ezúttal még csavartunk egyet a workshop kivitelezését illetően. A Fotoplus  támogatásának köszönhetően lehetőség nyílik a helyszínen a Canon, a Nikon, a Pentax, a Sony, a Panasonic, a Fuji, a Zeiss és a Sigma termékek kipróbálására. A rendelkezésre álló termékek listáját ITT megtekinthetitek, de igény szerint egyedi kérések teljesítésére is van lehetőség. A Fotoplus szakképzett munkatársától kérdezhettek, miközben glamour-boudoir témában elméleti és gyakorlati oktatásban vehettek részt.

A cél most is a női test bájainak ízléses, visszafogott, de vonzó módon történő megmutatása teljes egészében, és  részleteiben egyaránt, mögöttes tartalmat adva ezzel a képeknek.
A workshopon most sem profi modellekkel fogunk dolgozni. Így nagyobb mértékben hozzájárulhatok a jelentkezők fejlődéséhez.

 

 

Egy profi modell tudja melyek a számára legelőnyösebb pózok, tudja használni a testét az esztétikus képek elkészítéséhez. Egy potenciális megrendelőt Neked  kell instruálnod, a Te szemeden keresztül kell saját magát úgy viszont látnia, hogy az előnyeit még jobban kihangsúlyozhasd. Ugyanezt fogom én is tenni Veled, a rendelkezésre álló idő alatt. Megmutatom, hogy mitől lesznek még jobbak, még varázslatosabbak, esztétikusan vonzóak a fotóid.

Elsősorban olyan fotósok jelentkezését várjuk, akik:
– ismerik a helyes expozíció alapszabályait,
– ismerik saját felszerelésük lehetőségeit és korlátait, illetve annak beállítási lehetőségeit,
– ismerik a kompozíciós alapszabályokat,
– elsősorban természetes fényekkel dolgoznak.

Mindenképpen előnyt jelent, ha rendelkezel nagy fényerejű, fix objektívekkel, de a helyszínen lehetőséged nyílik professzionális célra speciális objektíveket is tesztelni.

A workshopot most is egy belvárosi hotel egyik lakosztályában tartom reggeltől. Egy rövid bemutatkozás után gyakorlati óra lesz két csinos – de nem profi – modellel, majd ezt követően ebéd,  délután pedig konzultáció. Kielemezzük az elkészült fotókat, kiválasztjuk a legjobbakat, ízelítőt kaphattok a képfeldolgozási munkafolyamatomról és azt gyakorlatban is megmutatom igény szerint.
Ezen kívül egy zárt facebook csoporton belül további képek elemzésére is sor kerül.

A jelentkezők közelebbről megismerhetik a stílusomat, a látásmódomat, a kommunikációmat, betekintést nyerhetnek a képek kidolgozásába és inspirálódhatnak.
Amennyiben nem teher számodra, 10-20 glamour és/vagy boudoir témában készített bemutatkozó, online formában elérhető portfólióval várom a a jelentkezésedet az info.szalaymona@gmail.com email címen.

A workshop most is kis létszámú csoporttal (min. 2 x 3 fő, max. 2 x 4 fő) tartom. Egyszerre egy időben két modellel dolgozunk, félidőben pedig helyszín és modellcsere lesz. A kis létszámmal szeretném elkerülni azt, hogy a kevésbé határozott jelentkezők is érvényre juttathassák elképzeléseiket és azt meg is tudják valósítani. Így több idő jut egy-egy beállítás, kompozíció, stb. részleteiben történő megvizsgálására is.
A workshop tehát minimum 6 fő megléte esetén lesz megtartva. Túljelentkezés esetén pedig kitűzünk egy másik napot is. 

Amit adok:
– két modell,
– elméleti és gyakorlati konzultáció a fotózással kapcsolatban,
– képkiválasztással és képkidolgozással kapcsolatos konzultáció,
– három fogásos ebéd a szálloda éttermében,
– zárt facebook csoport,
– a fent említett termékek tesztelése, szaktanácsadás.

Amit kérek:
– együttműködés a többi fotóssal,
– a hotelhez illő megjelenés és viselkedés.

A workshop dátuma:
2018.03.07. szerda

Részvételi díj:
65.900.-Ft, melynek első részlete (35 000.-Ft) a jelentkezéskor esedékes. A részvételi díj első felének esedékessége legkésőbb 2018.03.05. napja. A második részlet az workshop napján készpénzben esedékes. Jelentkezéskor írd meg a számlázási adataidat is!

Szeretettel várjuk az érdeklődők jelentkezését az info.szalaymona@gmail.com email címen!

A korábbi workshopról szóló beszámolót itt olvashatjátok: http://www.szalaymona.hu/boudoir-es-glamour-workshop-ertekeles/

Üdvözlettel,
Szalay Mona
fotográfus

Nincsenek megjegyzések

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest