Glamour és boudoir fotózás – Valantin napi ajándékként

Ajánlat nemcsak hölgyeknek!!!

Nőiesség, kifinomultság, finom részletek a szerelem jegyében, Valentin napra

Egy glamour vagy boudoir fotók gyönyörű emléke lesz a legszebb éveidnek, növeli az önbizalmat, kényezteti a női lelket és a férfi büszkeségét.

Esküvőfotósként sok hölggyel találkozom – és találkoztam már az évek során-, akikben ott rejtőzik az igazi NŐ, a kifinomultság, a titokzatosság, a kecsesség. A nők akkor tündökölnek igazán, ha kedvesükre vetett pajkos pillantásaik célba találnak. Valentin napra glamour, vagy boudoir fotózással, vagy annak képeivel kedveskedhetsz választottadnak, feleségednek, férjednek, vőlegényednek vagy menyasszonyodnak…. vagy csak önmagadnak.
Szívesen leszek partner. Kihozom belőled (kedvesedből) a legtöbbet, kihozom az adott lehetőségekből és a rendelkezésre álló időből a maximumot. Egy – másfél óra leforgása alatt változatos portfóliót készítek. Az elkészült képekből pedig internetes galériában választhatod ki a számodra legkedvesebb képeket.
A nagyon bátrak részére pedig aktképek készítését is vállalom.

Szeretettel várlak a Valentin napi boudoir fotózásra! Vagy szívesen küldök ajándékkupont, melyet elrejthetsz a Valentin napra szánt virágcsokorban.
Csodás fotókkal lepheted meg magadat vagy kedvesedet. A fotókat egy gyönyörűen berendezett fotóstúdióban készítjük. Egy napra királynőnek érezheted magad a fodrász, a sminkes és a fotós kezei között.
További lehetőség férfiak részére készített ízléses fotósorozat készítése is, illetve ajándékkupon vásárlása.

Szeretettel várok minden hölgyet, aki megtisztel feltétel nélküli bizalmával és cserébe csodás fotók birtokosa lesz!

A megosztásokat a törvény nem tiltja, de nagyon köszönöm! 🙂
Szerelmesnek lenni jóóó 🙂

Kérj részletes tájékoztatást a szalaymona@gmail.com email címen, vagy írj itt:

 

Nincsenek megjegyzések

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest