Glamour és boudoir fotózás

Ajánlat nemcsak hölgyeknek!!!

Nőiesség, kifinomultság, finom részletek a szerelem jegyében.

Egy glamour vagy boudoir fotók gyönyörű emléke lesz a legszebb éveidnek, növeli az önbizalmat, kényezteti a női lelket és a férfi, vagyis a kedvesed büszkeségét.

Esküvőfotósként sok hölggyel találkozom – és találkoztam már az évek során-, akikben ott rejtőzik az igazi NŐ, a kifinomultság, a titokzatosság, a kecsesség. A nők akkor tündökölnek igazán, ha kedvesükre vetett pajkos pillantásaik célba találnak. Glamour, vagy boudoir fotókkal kedveskedhetsz választottadnak, feleségednek, férjednek, vőlegényednek vagy menyasszonyodnak…. vagy csak önmagadnak. Legyen az ok Karácsony, születésnap, Valentin nap, házassági évforduló…
Szívesen leszek partnered! Kihozom belőled (kedvesedből) a legtöbbet, kihozom az adott lehetőségekből és a rendelkezésre álló időből a maximumot. Egy – másfél óra leforgása alatt változatos portfóliót készítek. Az elkészült képekből pedig internetes galériában választhatod ki a számodra legkedvesebb képeket.
A nagyon bátrak részére pedig aktképek készítését is vállalom.

Csodás-csajos fotókkal lepheted meg magadat vagy kedvesedet. A fotókat egy gyönyörűen berendezett fotóstúdióban készítjük. Egy napra királynőnek érezheted magad profi fodrász, profi sminkes és a fotós kezei között.
További lehetőség férfiak részére készített ízléses fotósorozat készítése is, illetve ajándékkupon vásárlása.

Szeretettel várok minden hölgyet, aki megtisztel feltétel nélküli bizalmával és cserébe csodás fotók birtokosa lesz!

A megosztásokat a törvény nem tiltja, de nagyon köszönöm! 🙂
Szerelmesnek lenni jóóó 🙂

Kérj részletes tájékoztatást az info.szalaymona@gmail.com email címen, vagy írj itt:

 

 

 

Nincsenek megjegyzések

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest