Karácsonyi családi- és portréfotózás

Karácsonyi ajándék Nektek, ajándék a családnak

Ennek az évnek az eleje sokunknak megmutatta azt, ami igazán értékes az életben: a szeretteink. Az évek alatt hozzászoktunk és természetesnek vettük, hogy ott vannak körülöttünk, elérhető közelségben, szinte bármikor meglátogathatjuk őket. Egészen addig, amíg valamilyen beláthatatlan körülmény el nem szakított tőlük….

Sok olyan dédi, nagyi és nagypapi él egyedül, akiknek sokkal nagyobb örömöt lehet okozni egy-egy fotóval, amit kitehet a polcra, felakaszthat a falra, vagy rátűzhet a hűtőszekrényre, mint egy használati cikknek, ami a kényelmét szolgálja. Vagy ott vannak a gyermekeid, akiket most is megölelgethetsz, minden nap találkozhatsz velük, de egyszer felnőnek és kíváncsiak lesznek arra, hogy milyenek voltak ők maguk és a szüleik, kik voltak a nagyszüleik.

Ezért nagy kincsek a fényképek, melyeket friss élményként először lelkesen fogadsz, aztán egy időre elfeleded őket, majd az igazi értékét később, 5, 10, 30…. év múlva fogod igazán felfedezni. Szívesen fogod elővenni a szekrény mélyéről, legyen az egy egyszerű papírkép, vagy egy gyönyörű fotóalbum. Lehet eleinte sokáig csak a rakosgatni fogod, de egyszer eljön az idő, amikor vásárolsz egy kedves keretet, hogy a nagyidról készített képet elhelyezhesd úgy, hogy újra azt érezhesd, hogy ott van Veletek…. Eszedbe fog jutni, hogy a lányod milyen cserfes volt a fotóssal, a fiad pedig milyen büszkén mutatta az új dömperét.

De az sem baj, ha hisztizik, ha nem akar öltözködni, ha máshol akar lenni. Hidd el, már sok mindent megtapasztaltam az évek alatt, de van hozzájuk türelmem, vannak trükkjeim, amivel a figyelmük elterelhető. És nem félek őket használni 😀
Büszkén mondhatom, hogy vannak notóriusan visszatérő családok, akikkel már fél szavakból is megértjük egymást. A gyerekek már úgy jönnek és mesélnek, mintha a pótanyukájuk lennék.

A korábbi évek tapasztalata, hogy az aki nem foglal ideje korán, az lemarad. Nemcsak én leszek elfoglaltabb, de a stúdióban is nehezebben fogunk megfelelő időpontot találni. A Karácsony előtti időszak is nagyon hamar eltelik mindenféle teendővel, készülődéssel, ajándékvásárlással.

Most is a természetességre, az elkapott pillanatokra, gesztusokra és nem különben az érzelmekre szeretnék koncentrálni az erőletetett „óvodás” mosolyok helyett. A legsikeresebb képek mindig azok, amelyeket nem tervezünk, vagy azok a tervek, amiket a gyerekek felülírnak. Legyetek vidámak vagy visszafogottak, harsányak vagy távolságtartók, vagy olyanok, akik kimutatják a másik iránt érzett szeretetüket. Mindegy milyenek vagytok! Csak önmagatok legyetek, mert azt fogjátok szeretni a fotókon és azért fogjátok szeretni azokat a fotókat.

Ahogy a korábbi években, úgy most is számíthattok:
– többféle teremben történő fotózásra,
– többféle beállításra,
– többféle háttérre,
– a körülményektől és a befoglalt időtől függően átöltözési lehetőségre,
– egyéni online ügyfélgalériára,
– nagy méretű és nagy felbontású retusált képekre,
– nyomdakész kidolgozásra,
– gyors és pontos határidőre,
– szakmai segítségnyújtásra,
– albumrendelési lehetőségre,
– 
ajándékutalvány megvásárlásának lehetőségére,
– de mindenek felett sok nevetésre és vidámságra!

Árajánlatot, részletesebb tájékoztatást emailben tudok küldeni. A helyszínen készíttethetsz profi sminket, melynek igénylését szívesen intézem.

Az időpontot foglaló megfizetésével tudom szavatolni, melynek jóváírását követően időpontot egyeztetünk és megírom mivel és hogyan készüljetek a fotózásra, hogy a rendelkezésünkre álló időből és a lehetőségekből kihozhassuk a maximumot. Ha van kérdésed, szívesen válaszolok! Ha egyedi vagy más elképzeléseid lennének, vagy az otthonodban szeretnél képeket készíttetni, kérlek írd meg azt is!
Elérhetőségeim: +36302418371,  info.szalaymona@gmail.com.
Köszönöm, hogy megosztod másokkal is! 🙂


Még vannak képek! 🙂

Nincsenek megjegyzések

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest