Nyereményjáték eljegyzési fotózásért

Facebook – nyereményjáték. Íme a nyertesekről készített eljegyzési fotók

Először is szívből gratulálok a nyerteseknek! Megtiszteltetek a nevezésetekkel!

Bizonyára sokan emlékeztek arra, hogy pár hete nyereményjátékot hirdettem meg facebook oldalamon eljegyzési fotózásra.  Jelentem, a fotózás megtörtént. Egyetlen napot választottunk ki a fotózásra, szerencsénkre az időjárás is nagyon jól alakult, pedig az előző napok nem biztattak bennünket semmi jóval… És mázlink volt a helyszínnel is, aznap nem volt épp rendezvény.

Nos a szerencsés páros Mariann és Norbi lett, akik 7,5 éve vannak már együtt. Egy gimibe jártak. Mariann a szalagavatóján felkérte egy táncra Norbit mindenféle “hátsó szándék” nélkül, valamivel később pedig Norbi szülinapi partiján jöttek össze…. Így kezdődött minden.
A lánykérés is nagyon romantikus volt 🙂 Egyik este, még a fűtési szezonban Mariann épp vacsorát készített és megkérte Norbit, hogy a kazánházban tegyen fát a tűzre. Norbinak viszont épp “sürgősebb” dolga akadt, így Mariannak kellett kimennie. Amikor Mariann épp a tűzre tett volna, meglátta a jeggyűrűt az egyik hasábon. Mire felocsúdott volna Norbi már ott térdelt előtte, hogy megkérje a kezét.

Mariann és Norbi még csak két képet láttak eddig a fotózásról, a többit ebben a bejegyzésben látják először. Az alábbi üzenetet kaptam Tőlük:
“Nagyon örültünk, hogy a fotózásra minket soroltál ki, napokig el sem tudtuk hinni, hogy megnyertük. Nagy izgalommal vártuk a napot, és nagyon jól éreztük magunkat a fotózáson. Az első pár képnél még bátortalanok voltunk, mert még sosem vettünk részt ilyen fotózáson. Azonban a pozitív kisugárzásod és a sok biztató szó megtette hatását, és hamar feloldódtunk. Ez a mai nap minden várakozásunkat felülmúlta és nagyon örülünk, hogy megismerhettünk Téged!”

A fotózás végén még beszélgettünk kicsit, majd megkérdeztem tőlük, hogy kaphatok-e egy ölelést? Szinte be sem fejeztem a kérdést, legnagyobb meglepődésemre mindketten egyszerre öleltek át. Így búcsúztunk egymástól, de remélem lesz még alkalom hasonló búcsúzásra!
Életük első ilyen fotózásán nagyon profin pózoltak, vidámságuknak és közvetlenségüknek köszönhetően hangulatos képek születhettek.

Kívánok Nekik hosszú, boldog és tartalmas házasságot! Két nagyon vidám és szerethető embert ismertem meg bennük. Fáj a szívem, hogy az esküvőjükön már nem lehetek jelen.

Mariann! Norbi! Az ígért darabszámnál kicsit több kép lett. Maradhat? 🙂

Kérd árajánlatomat! Páros fotókat bármikor, bármilyen apropóból lehet készíteni 😉

Nincsenek megjegyzések

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest