Nyereményjáték eljegyzési fotózásért

Közeleg a tavasz, és közeleg az eljegyzési fotózások időszaka is, amit én már nagyon várok! Ha Te is várod a tavaszt, akkor legalább már egy dologban közösek az érzéseink, és ez a hirdetés akár Neked is szólhat, melynek részleteit alább olvashatod.

Azok között, akik lájkolják vagy korábban már lájkolták a facebook oldalamat, és e poszt alatt kommentben megjelölik a menyasszonyaikat vagy a vőlegényeiket és legalább egyikőtöknél az “eljegyezve” státusz be van jelölve, egy 1 ÓRÁS ELJEGYZÉSI FOTÓZÁSt sorsolok ki.
FONTOS! Csak azokat a kommenteket tudom figyelembe venni, melyek az eredeti bejegyzés alatt láthatók!!!

Ezt a fotózást is ugyanolyan lelkesedéssel és szakértelemmel fogom teljesíteni, mintha honoráriumért készítenék képeket, ezért fontos számomra, hogy a játékszabályok betartását ugyanilyen komolysággal vedd Te is! Ellenkező esetben a sorsolásból ki kell zárjalak.
További feltétel, hogy csak akkor jelentkezzetek, ha hozzájárulásotokat adjátok néhány fotó nyilvános megjelenéséhez (weboldalamon, közösségi oldalaimon).

A nyereményjáték mostantól 2017.03.17-ig érvényes, sorsolás 2017.03.19. 19,00 óra. A nyertest facebook-on keresztül értesítem az örömhírről.
Az átadandó képek darabszáma 30-40 db JPG kép, természetesen mindegyik kidolgozva, retusálva. (A félreértések elkerülése végett szeretném ha tudnád, hogy kidolgozatlan, tömörítetlen, nyers fájlokat nem adok át!).
A fotózás át nem ruházható, másra nem beváltható. A fotózás nem tartalmazza smink és frizura elkészítését, nem tartalmaz esetleges helyszínbérlési díjat.

A fotózás időpontját és helyszínét közös megegyezéssel határozzuk meg (bár örülök, ha feltétel nélkül megbíztok majd bennem), de a fotózást valamely hétköznap délután, Budapesten tudom vállalni. A fotózás legutolsó dátuma 2017.05.31. napja.
Amennyiben a megbeszélt helyen és időpontban nem jelennétek meg – indoktól függetlenül -,  a nyereményt elveszítitek. De bízom benne, hogy ilyen véletlenül sem fog megtörténni. Időpont módosítására egyszeri alkalommal van lehetőség abban az esetben, ha az időjárási körülmények nem lennének ideálisak. A késés az 1 órás időtartamba beleszámít, max. 15-20 perces pufferidővel tudok számolni.

A játékra tehát facebook oldalmon jelentkezhetsz! Köszönöm, hogy másokkal is megosztod!

Tekintsetek meg egy korábbi slidehowt az eljegyzési fotózások egyikéből! Kezeket a billentyűzetre! Nyerésre felkészülniiii…..!!!

Nincsenek megjegyzések

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest