Őszi esküvő – Az őszi esküvők varázslatos hangulata

Milyen szépségei vannak az ősszel megtartott esküvőknek?

6 ok, amiért érdemes ősszel tartanod az esküvőd

 

  1.  Kellemes a hőmérséklet és gyönyörű marad a sminked egész nap 🙂 Nem fogtok a hőségben kitikkadni.
  2.  Varázslatosak az őszi fények…. Ti is azok lesztek a fotókon!
  3.  Könnyebben találtok szabad időpontot a kiszemelt helyszínen.
  4.  Mindenki ott lehet, aki számotokra fontos. Nem húzzátok keresztbe senki nyaralási szándékait. Higgyétek el, értékelni fogják!
  5.  A szolgáltatások nagy része már kedvezményesen foglalható. A megmaradt összeget pedig a nászutatokra költhetitek.
  6.  Kedvezményes árajánlatot adok én is! A részleteket a cikk végén olvashatjátok!

Meggyőztelek? Olvass tovább és hangolódj gyönyörű őszi képekkel!

Tudom, a legtöbben a nyári napsütésben szeretnek menyegzőt tartani, pedig az őszi időszaknak is megvan a maga varázslata. Az esték ugyan kicsit hűvösebbek, kicsit korábban bukik le a Nap, viszont nincs kánikula, és megszámlálhatatlan növény, virág, termény áll rendelkezésre az év elmúló szakaszában is a dekorációhoz, az esküvő stílusához. Az őszre jellemző színekkel adhatunk kellemes, meghitt hangulatot az esküvői vacsorahelyszínnek, a menyasszonyi csokornak, a tortának. Számos ízletes őszi gyümölccsel és zöldségfélével, változatos termésekkel dobhatjátok fel az esti menüsort.
Nem elhanyagolható tényező a szervezés könnyebbsége sem – tekintve-,  hogy a fő szezon szeptember közepe táján véget ér. Szeptember második felében, októberben pedig könnyebben és kedvezőbb áron találhattok olyan helyszínt és további partnereket az esküvőtökre, akik minden tekintetben megvalósíthatják álmaitokat, vágyaitokat, beleértve a nászutatokat is.

Az időjárás okozta kellemetlenségek minden évszakra jellemzőek, ezért ha elgondolkodtál már az őszi esküvő ötletén, akkor nincs min tovább morfondírozni. A rekkenő hőség helyett kellemesebb hőfokban tölthetitek a napot, kisebb az esélye annak, hogy az esküvői smink elmosódjon, remek kiegészítőkkel öltözködhettek rétegesen is.

Egyre több esküvőszervező tematikus esküvőt valósít meg a házasulandóknak. Egy nagyszerű és csodás napot valósíthattok meg az őszi témák kapcsán is.

Az esküvőtökről az igazán fontos emléketek a képeitek lesznek. Az ősszel készült kreatív fotóknak nemcsak a színekkel – mint a bordó, a mély vörös, a barnás és sárgás árnyalatok és az arany – adhatunk különleges hangulatot, hanem a napfénnyel is, mivel ebben az időszakban korábban megy le a Nap, így a napsugarak beesési szöge sokkal előnyösebb fotózás szempontjából, mint a nyár közepén.

Remélem a publikált fotók inspirálóan hatnak Rátok, mert 2018 nyár végére és az ősz néhány hétvégéjére maradt még néhány szabad időpontom. A szabad időpontokra kedvezményes árajánlatot adok az egész napra szóló csomagok esetében (a kedvezmény kizárólag a csomagárakra vonatkozik), és szívesen segítek további ötletekkel, a tapasztalatommal segítségül lenni a szervezés során, időt takaríthattok meg magatoknak.

2018. augusztus hónapra 20%,
2018. szeptember hónapra 15%,
2018. október hónapra
 10 % kedvezményt biztosítok!

Remélem megtiszteltek bizalmatokkal!

Írjátok meg milyen paraméterek szerint képzeltétek el az esküvőtöket (pl. melyik város, melyik étterem-hotel-kastély, hány fő vendéggel számoltok, a fotózás hozzávetőleges időtartama, stb.)  és kérjetek ajánlatot:

 

Nincsenek megjegyzések

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest