Őszi esküvő – Az őszi esküvők varázslatos hangulata

Milyen szépségei vannak az ősszel megtartott esküvőknek?

Tudom, a legtöbben a nyári napsütésben szeretnek menyegzőt tartani, pedig az őszi időszaknak is megvan a maga varázslata. Az esték ugyan kicsit hűvösebbek, kicsit korábban bukik le a Nap, viszont nincs kánikula, és megszámlálhatatlan növény, virág, termény áll rendelkezésre az év elmúló szakaszában is a dekorációhoz, az esküvő stílusához. Az őszre jellemző színekkel adhatunk kellemes, meghitt hangulatot az esküvői vacsorahelyszínnek, a menyasszonyi csokornak, a tortának. Számos ízletes őszi gyümölccsel és zöldségfélével, változatos termésekkel dobhatjátok fel az esti menüsort.
Nem elhanyagolható tényező a szervezés könnyebbsége sem – tekintve-,  hogy a fő szezon szeptember közepe táján véget ér. Szeptember második felében, októberben pedig könnyebben és kedvezőbb áron találhattok olyan helyszínt és további partnereket az esküvőtökre, akik minden tekintetben megvalósíthatják álmaitokat, vágyaitokat, beleértve a nászutatokat is.

Az időjárás okozta kellemetlenségek minden évszakra jellemzőek, ezért ha elgondolkodtál már az őszi esküvő ötletén, akkor nincs min tovább morfondírozni. A rekkenő hőség helyett kellemesebb hőfokban tölthetitek a napot, kisebb az esélye annak, hogy az esküvői smink elmosódjon, remek kiegészítőkkel öltözködhettek rétegesen is.

Egyre több esküvőszervező tematikus esküvőt valósít meg a házasulandóknak. Egy nagyszerű és csodás napot valósíthattok meg az őszi témák kapcsán is.

Az esküvőtökről az igazán fontos emléketek a képeitek lesznek. Az ősszel készült kreatív fotóknak nemcsak a színekkel – mint a bordó, a mély vörös, a barnás és sárgás árnyalatok és az arany – adhatunk különleges hangulatot, hanem a napfénnyel is, mivel ebben az időszakban korábban megy le a Nap, így a napsugarak beesési szöge sokkal előnyösebb fotózás szempontjából, mint a nyár közepén.

Remélem a publikált fotók inspirálóan hatnak Rátok, mert 2017 nyár végére és az ősz néhány hétvégéjére maradt még néhány szabad időpontom. A szabad időpontokra kedvezményes árajánlatot adok, és szívesen segítek további ötletekkel, a tapasztalatommal segítségül lenni a szervezés során, időt takaríthattok meg magatoknak.
Írd meg milyen paraméterek szerint képzeltétek el az esküvőtöket! Írj néhány fontos információt (pl. melyik város, melyik étterem-hotel-kastély, hány fő vendéggel számoltok, stb.)  és kérj ajánlatot:

A kedvezmény mértéke függ az esküvő dátumától, annak helyszínétől, ezért az egyes ajánlatok között eltérés lehet.

Nincsenek megjegyzések

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest