A NŐ titkos vágya – Csajos fotók 2.0

A NŐ titkos vágya

Csajos fotók 2.0 – glamour, boudoir fotózás női szemmel, érzelmekkel

Ajándék pasiknak (is)

(Itt olvashatod mire gondolok férfi fotózás kapcsán: https://www.szalaymona.hu/ferfiportre-felakt-ferfi-boudoir-de-most-komolyan/,
Illetve egy korábbi blogbejegyzést is szeretnék a figyelmedbe ajánlani: https://www.szalaymona.hu/csajos-fotok/)

Bevezetésként egy hölgy tollából kapott visszajelzés, melyeket még akkor írt, amikor még nem látta a teljes sorozatát:
“Egy NŐ vagyok! 38 éves elmúltam. Van két csodálatos gyermekem 18, és 9 évesek. Nem járok naponta, sőt hetente sem konditerembe. Nem vagyok tökéletes mint ahogy senki sem az, de eljött a perc amikor igenis el kell fogadni magam és a testem. Ez vagyok ÉN!
Igen, ez minden nőnek jár, hogy meg találja önmagát. Hogy szépnek érezze és lássa magát, hogy ragyogni tudjon. Senkinek nincs joga, hogy a másik embert megfossza attól, amitől boldog lehet! Merjünk álmodni és az álmokat megvalósítani, mert egy életünk van és nem tudjuk meddig élvezhetjük! De ehhez ki kell törni a megszokások láncai közül, ki kell lépni a komfortzónánkból. Egy nagy levegőt venni és elindulni valami felé ami igazán mi vagyunk: ott legbelül.  Mi NŐK!”

Nőként is és fotósként is minden egyes mondatával egyet értek. A másoktól kapott visszajelzések is ezt erősítik.

Divattá vált szexi(bb) fotósorozatot készíttetni

Ez egy ajándék lehet magadnak, vagy kedvesednek. A fotózás apropója volt már esküvő előtti ajándékozás a leendő férjnek. Valentin napi meglepetés, Karácsonyi vagy születésnapi meglepetés…. A végeredmény lehet digitális képállomány, vagy akár Fine Art album és fotókönyv is.
Véleményem szerint ilyen sorozatot egyszer minden NŐnek csináltatnia kell(ene). Kinek azért mert jól néz ki, kinek azért, mert nem gondolja saját magáról, hogy képes a kamera előtt pózolni. Másoknak azért, mert egy ilyen fotózás kapcsán igazi nőnek érezheti magát. Mindezt egy olyan fotós objektívjén keresztül, aki kiemeli, kihangsúlyozza az előnyöket, a legszebb vonalakat és mindenből előnyt kovácsol.

Több alkalommal készítettem

40+ és 50+ éves hölgyeknek is ilyen portfóliót. Az élet nem ér véget 35 évesen! Ez nyilván nagyobb kihívást jelentett, de mint tudjuk, az idősebb korosztály a megszerzett tapasztalatok által jobban tudja hogyan lehet egy férfi fejét a célponton tartani. Különösen akkor, ha nem akárkinek, hanem Valakinek készül. És alapvetően nem a külsőségek számítanak, hanem a belső kisugárzás 🙂

Mivel legtöbbször nem szupermodellekkel, hanem teljesen hétköznapi hölgyekkel dolgozom – legyen az illető akármilyen korban -, sok esetben ezek a fotók segítenek nekik abban, hogy megtalálják önmagukat. Szépnek és vonzónak éljék meg lényüket, hogy ragyogni tudjanak a fotózás alatt és ezt követően a hétköznapjaik során is. Mert minden NŐben van valami szép, valami nőies, valami amitől beindul a férfiak fantáziája. És amitől erősebbé válhat az irántad érzett kötelék.

Azt is tudom, hogy sokak számára a boudoir fotózás komfortzónán kívüli terület, ennek a küszöbét nehéz átlépni. De ha egyszer elhatároztad magad, akkor segítek feloldani benned a kétségeidet. Magadat majd olyannak fogod viszonlátni a képeken, amitől megnő az önbizalmad, és ezt mások is észre fogják venni rajtad. De akár nagyobb aktivitást is kiválthat a kedvesedből 🙂
Az, hogy a készülő képek mennyire lesznek pikánsak vagy visszafogottan elegánsak, az a Te vérmérsékletedtől is függ.

Váltsd valóra álmaidat! Lépj ki a komfortzónádból! Meglátod, tetszeni fog 🙂
További képeket a galériában láthatsz.
Nézz meg egy kedvcsináló zenés összeállítást!

A képek esztétikai értékéhez nagy mértékben hozzájárul a profi smink elkészítése is, továbbá a megfelelő környezet és a ruhák, fehérneműk kiválasztása. A fotózásra egy-két-három gyönyörűen berendezett, tágas stúdiót használok, de ha más elképzeléseid vannak (pl. hotelszoba, vagy az otthonod), ezekben is szívesen leszek partner.

Képek a facebook-on
Képek az instán
Köszönöm, ha a követőmmé leszel!
Megkeresésedre részletes árajánlatot küldök.
Mindenről időben tájékoztatlak, mindent átbeszélünk, minden esetleges kérdésedre válaszolok. Keress bizalommal!

    Nincsenek megjegyzések

    Hozzászólás írása

    Pin It on Pinterest