Anyák napi fotózások – MoNapok

Anyák napi fotózások
Előfoglalással plusz ajándék!

 

Az élet legszebb ajándéka az anyaság, aminek erejét semmilyen fizikai vagy mentális hatás nem gyengíthet. A köteléket semmi el nem szakíthatja. Anyának lenni jó. Nagyon jó….
Anyák napján jussanak eszetekbe a nagyszüleitek és az édesapák is, hisz ők is ugyanolyan odaadóan, ugyanolyan gyengédséggel éreznek a gyermekek iránt.
Meghitt, bensőséges, érzelmes vagy épp vidám fotókat készítek Rólad és szeretteidről. Akkor is fotózom, amikor nem gondolod 🙂 Ebből születnek a legjobb pillanatképek! Imádom a gyerkőcöket, hamar megtalálom velük a közös hullámhosszt. És ezt Ők is érzik. Ennek köszönhetően gördülékenyebben megy majd a munka és változatos portfóliót tudhattok magatokénak.
A gyermekeiddel készült fotók nemcsak Nektek, hanem szüleiteknek, nagyszüleiteknek és unokáitoknak is melegséggel teli emlékként szolgálhatnak. Gondolj arra, hogy Te milyen szeretettel nézed a felmenőid fényképeit! Vagy éppen a sajátodat.

A mostani MoNapok keretében két stúdió-csomaggal készültem Nektek.
További opció: az otthonotokban, vagy kültéren történő fotózás. Ezekre egyedi ajánlatot küldök.
Minden esetben az időpontot foglaló megfizetésével tudom biztosítani.
A fotózás időpontját közösen egyeztetjük, így azt a legoptimálisabban tudjuk megválasztani mindenféle szempontból.
Annak érdekében, hogy a képek Anyák napjára biztosan elkészülhessenek, az utolsó fotózási dátum: 2020.04.24. Gyors és pontos határidővel dolgozom.
A képeket nagy méretben és felbontásban, letölthető formában, rövid határidővel adom át, melyekből akár A4 – A3 méretű print is készülhet.

1. Anyák napi MIDI-FELES fotózás stúdióban

Hozz magaddal még egy családot, így a költségeitek feleződnek!
A fotózás ára: 52 800.-Ft
Átadott képek száma: 2 x 10 db
Időtartam:  2 x 30 perc. Maximális létszám: 2 x 3 személy.
Foglaló:  2 x 12 000.-Ft (egyszeri utalással).

2. Anyák napi TELJES csomag (stúdió)

A fotózás ára: 46 800.-Ft
Átadott képek száma: 25-30 db
Időtartam:  55 perc. Maximális létszám:  4 személy, minden további személy 5 000.-Ft.
Foglaló:  25 000.-Ft.

A lakberendező által megálmodott tágas stúdió Újpesten található, kényelmes parkolási lehetőségekkel. A helyszínen lehetőség van smink/frizura készíttetésére is.
Az ár mindkét esetben tartalmazza a stúdió bérleti díját és a kiszállást, a képek kidolgozását és a retusálását, illetve a képek kiválasztásának lehetőségét online galériában. Így egészen biztosan azokat a képeket őrizheted meg, melyek számotokra kedvesek!

Ha 2020. 04. 09-ig lefoglalózod bármelyik csomagot, átadom az összes kiválasztott, vagy az összes jól sikerült fotót. Te döntöd el melyik lehetőséggel élsz 🙂
A fenti árak hétköznapokra érvényesek. Hétvégi időpont esetén + 7 000.-Ft felárral kell számolnod.

További családi képek
Családi képek a facebookon

További információ és időpont foglalás: info.szalaymona@gmail.com email címen. Foglalj időpontot minél hamarabb! 🙂 Szeretettel várlak benneteket! De szívesen megyek az otthonotokba is!
Az előfoglalással az ajánlat 2020. 04.09-ig érvényes, a fotókba öntött emlékeid örökre megmaradnak 

:-)

Köszönöm, hogy megosztod másokkal is!

    Nincsenek megjegyzések

    Hozzászólás írása

    Pin It on Pinterest