Az esküvői honlap szépségét közös képeitek koronázzák meg

Sokan használják az esküvői honlapot meghívóként. Így egyetlen linket elküldve beszámolhatnak a vendégeknek minden fontos információról. Ennél azonban sokkal többről van szó. Egy szépen elkészített honlap bepillantást enged szeretteiteknek a közelgő esküvő hangulatába, egyben ?kedvcsinálóként? is szolgálhat. Sokkal közvetlenebb, stílusosabb formában tudjátok így a násznépet informálni. De mi kell hozzá, hogy külsőre is szép legyen a megvalósuló honlap? Egy személyre szabható sablon, egy kis kreativitás és csodás fényképek!

Utóbbiban én is segítségetekre lehetek. Bízzátok rám a szebbnél szebb képek elkészítését egy jegyesfotózás keretében! Ez ráadásul remek alkalom arra is, hogy szokjátok a kamerát és megismerkedhessünk egymással. Így az esküvőtök napján már magabiztosabbak lehettek. Szinte ösztönösen tudni fogjátok, hogy mit hogyan csináljatok.

Az elkészült képek pedig az esküvői honlap ékei lesznek

Egy galéria beépítése az egész esküvői weboldal hangulatát feldobja. Az Esküvő Online esküvőszervező platform ingyenes weboldal tervezőjét használva fejlesztői tudás nélkül is létrehozhattok saját honlapot. Még abban is segítségetekre tudok lenni, hogy a weboldal stílusához, színvilágához illő fotókat készítsek rólatok. Így a feltöltött képek tökéletesen beleolvadnak az esküvői honlap egészébe, teljessé teszik azt.

A galéria mellett bemutatkozás írására is lehetőségetek van, amihez képet is mellékelhettek. Ehhez természetesen a legjobb, ha kiváló minőségű, az oldallal és a galéria képeivel harmonizáló fotókat választotok. A jegyesfotózás alkalmával készíthetünk rólatok külön-külön képeket is, hogy erre se legyen gondotok.

A Nagy Napot követően sem veszti el jelentőségét a honlap

Egy esküvői weboldal leginkább a közelgő esemény információnak megosztása végett hasznos. De ez nem jelenti azt, hogy a Nagy Napot követően meg kellene feledkezni róla! Az esküvői honlap könnyedén átalakítható ugyanis emlékoldallá. Így a későbbiekben is felidézhetitek életetek egyik legszebb napját. Kedvenc esküvői fotóitokat felhasználva készíthettek rá galériát, ami így online esküvői fotóalbumként is funkcionálhat szeretteiteknek is.

Mi mindenre jók még az elkészült képek?

A jegyesfotózáson és a kreatív fotózáson (már ha a Nagy Nap előtt tartjátok) készült képeket számos egyéb módon is felhasználhatjátok. Készülhetnek velük köszönőajándékok, de akár lehetnek a szülőköszöntő ajándékok díszei is. Arról nem beszélve, hogy számotokra is örök emlékül szolgálhatnak jegyességetekről és az esküvőszervezés időszakáról.

Eljegyzési fotók, páros fotózás, jegyesfotók

Nincsenek megjegyzések

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest