Azt gondolom, hogy top minőséget kaptunk

Szia Mona,
Az albumok nagy sikert arattak mindenkinél. A két örömanya Pozsonytól-Prágáig azt bújták és idéztek fel az emlékeket. Nagyon szépen köszönjük a minőségi munkát!

Ami az esküvőn elhangzott ominózus utolsó pár mondatot illeti, valahogy így szólhatott szerintem:
Először is nagyon köszönjük, hogy ilyen rugalmasan kezelted az egész esténket. Folyamatosan megbeszélted a következő program elemeket és lépéseket, hogyan haladjunk tovább. Melyik megoldás lenne a legelőnyösebb, fényképezés és a násznép szempontjából. Így egyszer sem tapasztaltunk fennakadást. Nagy segítséget nyújtottál nekünk, hogy ezt a stresszfaktort levetted rólunk.

Ismertetted pro és kontra érveket, hogy mi könnyebben tudjunk dönteni a felmerült opciók közül. Tapasztalatból és tudásod legjavával prezentáltad nekünk, hogyan lenne a legjobb. A kinti tánc/benti tánc a hideg miatt, csillagszórók elhelyezése, tánctéren hogyan helyezzük el a tündérfényeket. Egyszer sem éreztük azt, hogy itt bármi probléma lehet egész este. A legprofibban álltál és álltatok az estéhez és legprofibban álltál hozzánk. Így azt gondolom, hogy top minőséget kaptunk.

További munkáim:
– a weboldalon,
– a facebook-on.

Nincsenek megjegyzések

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest