Larus_Etterem_Budapesti-eskuvo_91208

Elegáns budapesti esküvői helyszínek

Néhány kedvelt elegáns esküvői helyszín Budapesten

Az esküvői helyszín kiválasztása egyáltalán nem könnyű feladat. Számos megoldandó igénynek és feltételnek kell teljesülnie, hogy a lehető legjobb helyet válasszuk egy olyan eseményhez, melyet az ember az életben csak egyszer szeretne megrendezni.
Idejében le kell foglalni és az esküvő szervezés egyik legfontosabb pontja a ruhaválasztás és a fotós kiválasztása mellett.

A kiválasztás főbb szempontjai:

 • a hely befogadóképessége,
 • az esküvő stílusa,
 • ha a tervben kültéri szertartás szerepel, megoldható-e eső esetén, hogy zárt teret is tudjanak biztosítani ugyanannyi vendég számára,
 • az egyházi szertartás helyszíne a közelben legyen,
 • van-e elegendő parkolóhely a vendégek részére,
 • a mellékhelyiségek állapota és kapacitása megfelelő-e,
 • van-e légkondicionáló berendezés,
 • étel- és italkínálat, beleértve a próbavacsorát, illetve a korrekt elszámolást,
 • lehetséges-e külsős dekoratőr által készített dekoráció,
 • a jó megközelíthetőség,
 • az ott dolgozók kommunikációjának stílusa, segítőkészsége már a tervezések során.

Az alábbiakban azokról az esküvői helyszínekről olvashatsz, ahol már dolgoztam. És mindennel a legnagyobb mértékig meg voltam elégedve, de ami ennél is fontosabb, hogy a párjaim is.

Nézzük először a budapesti helyszíneket!
És nézz esküvői képeket!

Hamingway Étterem

A budai oldalon a Feneketlen-tó közvetlenségében egy igazi gyöngyszem. Kulináris élményben lehet része minden korosztálynak. Kóstoltam civil vendégként is. Az étterem a magyar és a nemzetközi konyha ízvilágával, sommelier által válogatott borokkal, és gazdag koktélkínálattal várja vendégeit. Viszonylag jó a megközelíthetősége és rendelkezik saját parkolóval. Befogadóképessége 120 fő, de kisebb, családias hangulatú esküvőkre is kiválóan alkalmas szeparálható helyiségeinek köszönhetően. Esküvőkön is a ki-, és felszolgálást kifogástalannak találtam.

Festetics Palota

A pesti belváros egyik klasszikus kastélyépülete jó megközelítési és parkolási lehetőségekkel. Szintén alkalmas kis- és nagyszabású esküvők megrendezésére. A Tükörterem az esküvői vacsorának adhat helyet, míg a kisebb termek (Márványterem, Festetics terem, Andrássy terem) ideális lehet a polgári szertartás, állófogadás, és tánctér kialakítására. Fontos, hogy az épületben konyha nem működik, így catering szolgáltatás igénybe vétele szükséges. Fotózás szempontból fontos, hogy az épület belső terei kiváló lehetőségeket nyújtanak a kreatív fotók elkészítésére is.

Larus Étterem

Buda déli részén található, szintén kiváló parkolási lehetőségekkel. A Larus Étterem szerintem kulináris élményei miatt lett igen népszerű esküvői helyszín. Nyáron a terasz is nagyszerű lehetőséget nyújt a beszélgető vendégek számára. Nagyobb létszámú esküvők kiváló helyszíne, hisz az elegáns kerek asztalos elrendezéssel is a vendégek kényelmesen közlekedhetnek az asztalok között. Kisebb termei polgári szertartás, állófogadás megtartására is alkalmasak. A rendezvényterem pedig igény szerint szekcionálható.

Legyen a Tiétek a legjobb esküvői helyszín és a legjobb esküvői fotós!
Kérj ajánlatot és foglald le a dátumot!

  Legközelebb néhány vidéki helyszínajánlattal jelentkezem.

  Nincsenek megjegyzések

  Hozzászólás írása

  Pin It on Pinterest