Eljegyzési fotózás hűségpontokért

Örömfotózás örömképekért

Eljegyzési képek a Margit szigetről

Minden egy igen szűkszavú ajánlatkéréssel kezdődött, aztán egy nehezen összeegyeztetett személyes találkozóval folytatódott és bevallom, ezek után nem sok reményt fűztem ahhoz, hogy megállapodás fog születni egészen addig a pillanatig, amíg Gabi és Szabi be nem lépett a kávézó ajtaján, fülig érő mosollyal….. Ekkor minden kétségem elszállt velük kapcsolatban. “Tudtam, (de nem sejtettem” :-D, hogy pozitívan fog zárulni a megbeszélés 🙂 Sokat nevettünk, elmesélték közös életük rövid történetét, megbeszéltük az esküvő részleteit, stb. És ekkor még ők sem sejtették mi vár rájuk….

Egészen addig a pontig mondhatni semmi különös nem történt a tárgyalás során, amíg meg nem kérdeztem, hogy hogyan találtak rám, honnan ismernek? Eddig csak és kizárólag a menyasszonyoktól hallottam határozott döntéseiket afelől, hogy ha egyszer esküvőjük lesz, “csakis Szalay Mona lehet a fotósuk“.  De legnagyobb meglepetésemre Szabi válaszolt:
Már négy éve követ a facebook-on és nézi a fotóimat, mert nagyon tetszett neki a munkám már akkor, amikor először meglátta… Azóta sok ismerősének voltam a fotósa és persze azt is megjegyezte, hogy a nevem is olyan, hogy kitörölhetetlen a memóriából, mert olyan különleges…
Hosszú másodpercekig tartott mire felfogtam mit is válaszolt….
– Hogy micsoda? Mondd még egyszeeeeer! 🙂

 Az öröm egyfajta kifejezésre juttatása:

 Gabi: “Sok dolgot tudnék felsorolni aminek abban a pillanatban örültem!
Most viszont attól vagyok nagyon boldog,hogy az az ember aki a világon a legjobban ismer azt mondta a kép láttán,
hogy ez teljesen engem tükröz,amilyen vagyok:) nagyon köszönjük a tegnapi napot Mona!”

Gabi is ragaszkodott egy személyhez az esküvőjük kapcsán. Szablya Ákos ceremóniamesterhez, akivel viszonylag régóta ismerjük egymást, de közös munkánk eddig még nem volt. Úgyhogy dupla az öröm 🙂 Azóta pedig kiderült, hogy DJ. Dawe lesz az, aki zenét és a mindig csodás fényeket fogja biztosítani az esti party-n. Tehát tripla az öröm. Ééééés még nagyon drukkolok azért is, hogy Molnár Csilla készíthesse az esküvői dekorációt, hogy meglegyen a ráadás is.

Ezt a nagy boldogságot mindjárt meg is ünnepeltük egy eljegyzési fotózással 🙂
Gabi! Szabi! Ti most látjátok először ezeket a képeket. Addig nem szeretném megosztani sehol a blogbejegyzést, amíg nem tudok a reakciótokról 🙂 Kattintsatok az alábbi fotóra! Kellemes időtöltést kívánok!

Köszönöm a lelkesedéseteket, a vidámságotokat, a jelenléteteket, a körültekintő részletes felkészülést a fotózásra! Örülök, hogy ennyire örültök 🙂 Hamarosan újra találkozunk! 🙂 Az ölelés elmaradt, de bepótoljuk! 🙂

Még egy megjegyzés: Gabi igazán nagyon csinos lány, gyönyörű a szeme (még mindig :-), alig várom, hogy újra a kameráim elé állhasson. És egy ilyen csinos lány mellé egy jóképű lovag is dukál. Meg kell hagyni Szabinak jól áll a modellnézésesmacho szerep is. De ami a legfontosabb, hogy imádják egymást és ez kívülről is jól látszik 🙂

2 hozzászólás
 • Gabi

  2016. április 24. @ 19:54 Válasz

  Mindenben egyet szoktunk érteni…. És nem kételkedünk a másik választásában és döntésében általában… Most is így történt… Szabi Téged szeretett volna,én pedig azt mondtam, hogy legyen ahogy ő szeretné! Most azt kell hogy mondjam, megint megérte bízni benne!!!!! Jól döntött! Csodálatos lett! Es nagyon tetszik a hangulata!
  Nagyon nagyon tetszik!!!! És amiket írtál az is Tényleg nagyon köszönjük! Örülök én is, hogy Te leszel velünk a nagy napon!!! Alig várom, hogy Szabinak is megmutassam a fotókat.

 • Ági

  2016. május 9. @ 17:52 Válasz

  …eeez nagyon cuki story volt. Azonos az azonost vonzza… 😉 Imádlak Mona! 🙂
  A Párnak Sok Boldogságot kívánunk!!!

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest