wedding

ESKÜVŐ FOTÓZÁS

2020. – 2021.

AZ ESKÜVŐTÖKET TERVEZITEK?

STÍLUSOS, EGYEDI KÉPEKET SZERETNÉL ÉLETED EGYIK LEG-NAPJÁRÓL?
Dönts a szíved szerint!

Életetek egyik legboldogabb napjának megörökítése nem elhanyagolható pontja az esküvőszervezésnek. Meggyőződésem, hogy egy esküvői fotósorozat esetében ? többek között ? az emberi érzéseket kell visszaadni. Megmutatni a láthatatlant csak olyan személy tudja, aki Veletek együtt megéli a pillanatot. A képeknek tükröznie kell a nagy nap hangulatát, az események varázsát, az egyéniségeteket, boldogságotokat, a vendégeitek sokszínűségét.

Szipál Péter fotóművész szavai: “Egy fotóst a fotóművésztől nem a fényképezőgép márkája, nem is a feltétlenül a technikai tudása különbözteti meg. Inkább az, hogy mit tud kihozni az emberből, illetve A pillanat meglátása.”

?Magyarország egyik vezető portré- és esküvőfotósaként szívesen leszek partneretek stílusos, természetes és kreatív fotók elkészítésében, és egy napra a barátotok is leszek.
A képek mellé egy slideshow-val is kedveskedem, melynek hatását papírzsebkendő csomagokban szokták mérni! 🙂
Olvasd el, mások véleményét rólam: https://www.szalaymona.hu/vendegkonyv/

?Nem csinálom jobban, mint a konkurencia! Csak másképp!

Tudom, hogy nehéz a legjobb esküvői fotós kiválasztása és nem is könnyű feladat.
Szívesen segítek a szervezés során tanácsaimmal, megosztom a tapasztalataimat, ajánlok más partnereket (pl. sminkes, fodrász, ruhaszalon, ceremóniamester, DJ, stb. stb?) Megbeszéljük meg, hogy milyen elképzeléseitek vannak a Nagy napról! Felfedem az esetleges buktatókat. Így könnyebben meghozhatjátok a további döntéseiteket.

Évtizedes tapasztalatomnak köszönhetően az esetleges frusztrációt, idegességet feloldom Bennetek. Segítek abban, hogy komfortosan, felszabadultan érezhessétek magatokat a kamera előtt. Ennek eredményeképpen hangulatos, érzelmeket tükröző fotókat fogtok kapni a természetesség jegyében. Meggyőződésem, hogy jó fotót bárkiről lehet készíteni, csupán egy jószemű fotósra van szükség. Arra a fotósra, aki észreveszi az előnyeiteket és meglátja az adott pillanatban a lehetőséget.
Választ adok minden kérdésre, eloszlatok minden kételyt. Megteremtem mindazt a légkört, melynek eredményeképpen a Ti fotóitok a legboldogabb pillanatokat fogják tükrözni. És ezáltal a nagy napot örömteli érzésekkel zárhassátok.

A legemlékezetesebb fotókat nyújtom a legjobb minőségben.

2006 óta fotózom esküvőket. Szakmán belül és azon kívül is az élvonalbeli esküvőfotósok között tartanak számon. És ez nagyon jó érzés.
A divatok jönnek, mennek?. mi rohanunk?. De amit két szerelmes ember egymás iránt érez, az évezredek óta változatlan. Ezt úgy hívják: szerelem. Én ezt adom vissza Nektek képek formájában.

Mire számíthatsz még?

 • gyors és pontos határidő,
 • kizárólag professzionális eszközöket használok,
 • garantáltan hallani fogsz rólam még évek múltán is,
 • nincsenek rejtett költségeim,
 • személyes konzultáció és szerződéskötés,
 • változatos portfólió,
 • nagy méretű és nagy felbontású képek,
 • online galériában a képek kiválasztásának lehetősége,
 • hiteles referencia,
 • kreativitás és hatékonyság,
 • érzelem gazdag képi világ,
 • a kiválasztott képek teljes körű kidolgozása, retusálása.

Van számodra egy különleges ajánlatom is. Ezzel megajándékozhatod a kedvesedet az esküvőtök alkalmából, akár digitális képek, akár egy elegáns fotókönyv formájában: https://www.szalaymona.hu/portfolio_page/glamour-boudoir/

Tekintsd meg képes portfóliómat itt: https://www.szalaymona.hu/portfolio_page/eskuvok/
Zenés slideshow-kat itt találsz: Vimeo1Vimeo2
Facebook oldalam: https://www.facebook.com/SzalayMonaPhotosFromHeart/
Instagram oldalam: https://www.instagram.com/szalaymona/

Konzultáljunk  egy habos cappuchino mellett, hogy jobban megismerhessük egymást és átbeszélhessük a részleteket!

Szívesen elkészítem álmaid esküvői fotóit Budapesten, vagy vidéken, az év bármely napján. Kérj tőlem ajánlatot! Vagy kérj időpontot személyes konzultációra!
Írd meg a dátumot, a helyszíneket, a vendégeitek létszámát! És minden olyan információt, amit fontosnak tartasz megosztani velem!
Adatvédelmi nyilatkozat.

  Ne várd meg, míg mások esküvői dátumaival lesz tele a naptáram! Megkeresésedre 24 órán belül válaszolok.

  “Drága Mona!

  Álomszép fényképeket kaptunk Tőled, amelyeket órákon át képes vagyok nézegetni.
  A képeid segítenek feleleveníteni életünk egyik legszebb napját, emlékezetes pillanatait. Tudtuk, hogy az esküvőről a szereteten kívül csak a fotók azok, amik megmaradnak. Pontosan ezért Téged kértünk fel a képek elkészítésére – és ez a lehető legjobb döntés volt ? ebben már a felejthetetlen jegyes fotózás után is biztosak voltunk. Köszönjük! Az az öröm és szeretet, amellyel a munkád végzed, folyamatosan Rád van írva.”

  Szilvi & Attila

  Pin It on Pinterest