Év végi szösszenetek 2011

Emlékszem egy évvel ezelőtt ugyanígy itt ültem a számítógép előtt és ütöttem a klaviatúrát, hogy elkészülhessen a weboldalam 🙂 Ma boldogság tölt el, ha visszagondolok erre a 365 napra.
Tavasszal, az első esküvőn (Paksról) “sugárzó” örömmel tértem haza egy kedves kollégámmal az oldalamon. A második esküvőn debütált az asszisztensem, akire számítok és számíthatok jövőre is. Szintén ezen az esküvőn a menyasszony édesanyja odajött hozzám a vacsorán és megköszönte a lányának nyújtott segítségemet illetve azt, hogy meg tudtam nyugtatni a készülődés okozta izgalmak következtében. Kedvességét sosem feledem.

A nyár folyamán sok-sok kedves embert ismerhettem meg. Például egy olyan menyasszonyt, akinek humora óriási intelligenciáról tanúskodik. Leveleit olvasva mind a mai napig hasamat fogom a nevetéstől és akinek férje jóképűsége mögött Adonis messze elbújhat. Vagy egy másik menyasszony, aki az időtartam letelte előtt fél órával ránk “parancsolt”, hogy üljünk le enni, mert bizonyosan nagyon fáradtak lehetünk 🙂 és akitől gyönyörűséges SK ajándékot kaptam, amit büszkén viselek.

Vaaaagy egy olyan menyasszony, akit még 2007-ben!!  -mint koszorúslányt- ismertem meg és nagy volt az öröm, amikor felkért a saját esküvője fotózására 🙂 Így találkozhattam azzal a párossal is, akiket 2007-ben fotóztam.  Részese lehettem egy olyan esküvőnek is, ahol az édesapák részéről pohárköszöntő hangzott el és mindenki (én is a kereső mögött megbújva) szemeit törölgette a meghatódottságtól. Van egy pár, akikben azt szeretem a legjobban, hogy egész nap ölelgették, szeretgették egymást. Egy másik esküvőn politikától mentes Násznépszava újságot olvashattam, amit a barátok nászajándéknak szántak. Szenzációs volt.

Néhány alkalommal a napot a feszültség levezetésére naaaagy öleléssel kezdtünk, és a legtöbb esetben a búcsúzást is naaaagy öleléssel fejeztünk be. Ennek az évnek köszönhetek egy olyan személyt is, aki egyszerűen “csak” mentornak hív.  Velence közelében pedig van egy hely, ahol az első családfotózás alkalmával a gyerekek hangosan a nevemet kiabálva köszöntöttek, azóta pedig tiszteletbeli családtaggá fogadtak.

Voltak akik szépségükkel, voltak akik figyelmességükkel okoztak örömöt, voltak akik a képeik átvétele után homályos-monitoros válaszlevéllel köszönték meg a jelenlétemet. Két alkalommal nagyon nagy megtiszteltetés volt, hogy én lehettem a szerencsés, aki az eseményeket képekben megörökíthette.

Joe McNally  Kapd el a pillanatot című könyvében azt írja, hogy “Sose leszel egy helyen azokkal, akik megnézik a képeidet…” Ez igaz is.  Ám az albumok átadásakor kapott elismerő szavak és dicséretek feledtetnek minden fáradtságot és éjjelig tartó munkát.
És AdtA Isten, hogy az évet egy fergetegesen jó esküvői bulival zárhattam.

Mindegyikőtöket más és más dolog miatt szeretek. Ezekkel a sorokkal szeretném megköszönni azt, hogy engem választottatok 2011-ben és 2012-ben. Szegedi Zsuzsinak külön köszönök mindent. De mindenek előtt a legnagyobb köszönet a családomnak jár.

[Contact_Form_Builder id=”2″]

Kívánok mindenkinek malacos-visítós, virslis, pezsgőtől habos, szerencsés új esztendőt. (szerintem 🙂 )

Köszönöm szépen a gyönyörűséges Karácsonyi meglepetést Németországból!

2 hozzászólás
 • Fekete András

  2012. január 3. @ 20:05 Válasz

  Mona! Csak azt kapod amit adsz, miután Te is szeretetet, kedvességet, odafigyelést adsz a párjaidnak, kollégáidnak ezért azt is kapod vissza. Magadban találod a saját sikered kulcsát!

  András

 • AdTa

  2012. január 8. @ 18:30 Válasz

  Kedves Mona!

  Igazán élveztük a kreatív fotózást, az instrukcióidat követve tényleg kihoztad belőlünk a maximumot (le a kalappal 🙂 ) és visszaadod a képeken azt, amit átélhettünk a nagy napon. Reméljük élvezted a bohém és szokványos esküvőktől való eltérést, még ha nem is hullott a hó (azt nem sikerült végül elintézni 🙂 ).

  Szerintünk még a barátaink esküvőjén is fogunk találkozni, nagyon lelkesek a képek láttán 🙂

  Kívánjuk, hogy álmaid váljanak valóra és kiteljesedhess a fotózásban!

  Üdv, AdTa

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest