Férfiportré, félakt – férfi “boudoir”, de most komolyan!

“Boudoir” képek (nem) csak nőknek

Már jó ideje szerettem volna a bejegyzésben látható férfi portrésorozatot a portfóliómban tudni. Szeretem a kihívásokat, és a megoldást is megtalálni. És ez ilyen. A weboldalamon is utalok arra, hogy boudoir-hoz nagyon hasonló fotókat nemcsak hölgyek részére lehet készíteni. Korábban nem kaptam olyan megbízást, amelyre határozott igent mondhattam volna. (Itt kell megjegyeznem, hogy a boudoir nem egyenlő az aktfotózással!)

Egy ilyen sorozat elkészítése ugyanis egy nő számára sokkal nagyobb kihívás, mint férfifotósként csinos nőket fotózni. A sorozat elkészítésekor leginkább a saját korlátaimat kellett legyőznöm. Hisz ahhoz, hogy a képek működhessenek, sokkal nagyobb bizalommal kellett egymás felé lennünk, mint más fotózásokon. Kihívást jelentett annak eldöntése is, hogy ezeket a képeket publikáljam-e nyilvánosan.
E képek témája merőben más, mint amit eddig megszokhattatok tőlem. Remélem, hogy senkit nem botránkoztatok meg a látottakkal. Bár…. akik a poszt megosztását megelőzően láttak néhányat közülük, azoktól bátorítást kaptam a nyilvános publikálásra. Azt írták, hogy a képek – idézek –  “művésziek, kifinomultak, pont a megfelelő mértékben pimaszak és egyáltalán nem illúziórombolóak. Amolyan Monásak”  🙂 Köszönöm őszinte véleményüket!

Az első sorozatom egy hirtelen elhatározással indult. Felkészülés és időpont egyeztetés nélkül kezdtünk neki a munkának. Az adott helyiségben jóformán semmiféle kellék, eszköz nem állt rendelkezésünkre. Csupán egy fényképezőgép, két objektív és egy derítőlap. És persze a természetes fények, melyeknek köszönhetően érhettem el a kívánt hatást.

Számomra is fontos a tudatos életmód és étkezés, odafigyelés, rendszeres sport, mindez mindenféle szerektől és kiegészítőktől mentesen.
Gratulálok a fiúk eredményeihez! További sikert kívánok munkájukhoz!

Egyik idézet: ” Fura magam így nézni, de szépek a képek. Jó lett. És nemcsak a test, hanem ahogy bemutatod.”

Képeket látsz még a cikk legvégén is, illetve a portfóliómban.
És van, amikor a feleség lepi meg a férjét.

A fotózás apropója bármi lehet. Bármikor. Akár Valentin napra. Add ajándékba a képeket a kedvesednek, vagy lepd meg velük Őt. 

Kérj ajánlatot, ha hasonló képeket szeretnél magadról! Szép ajándék lehet belőle a párodnak is!

  Köszönöm, ha másokkal is megosztod!

  Szólj hozzá! Kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is!

  9 hozzászólás
  • Edina

   2017. június 1. @ 08:18 Válasz

   Ajjaj! Szerelmes lettem. Persze a képek is zseniálisak szokás szerint 🙂

  • Nikoletta

   2017. június 1. @ 08:21 Válasz

   Itt még a szívecske is kevés 🙂 Nekem nagyon Monásan magával ragadó!

  • Zsuzsa

   2017. június 1. @ 08:23 Válasz

   Hát Mona…., én a helyedben hagynék minden más jellegű fotózást és csak ezt csinálnám 🙂

  • Márta

   2017. június 1. @ 08:24 Válasz

   Ezt még nézni is “rossz”, hát még fotózni ! 🙂 Gratulálok igazán Monás sorozat ! A fiatalembernek meg az elért eredményéhez!!

  • Dia

   2017. június 1. @ 08:24 Válasz

   Gratulálok! Mindkettőtöknek…

  • Gabi

   2017. június 1. @ 08:26 Válasz

   Szokatlan, de azért meg lehetne szokni! 🙂 Gratulálok, jók a képek (mint mindig)!
   Zoli jól néz ki és vannak kevésbé izmos pasik, mondom férfiak, akik szintén jól néznek ki. 🙂 Szóval remélem, lesznek hasonló képek!

  • Kriszti

   2017. június 1. @ 08:27 Válasz

   Mona! Imádom ahogy a pillanatot megfogod! <3 Mellesleg a fotóalany is tökéletes! 🙂

  • Zoli

   2017. június 1. @ 08:29 Válasz

   Köszönöm én is a visszajelzéseket és a lehetőséget, hogy sikerült megvalósítani a fotózást. Habár Mona sokat segített, hogy oldódjon a hangulat, nehéz volt magamat adni, hiszen utoljára 10 éve álltam fotós előtt. Viszont még így is nagyon élveztem és maximálisan elégedett vagyok a végeredménnyel. Profi munka!

  • Éva

   2017. június 1. @ 08:30 Válasz

   Hiszitek vagy sem, a keze és a szeme tetszik legjobban. De heniál az egész, drága Mona!

  Hozzászólás írása

  Pin It on Pinterest