fineart

Fine Art album

Az esküvőd napjáról készült fotók legméltóbb helye Fine Art albumban (fotókönyv) van.
Ez napjaink csúcsterméke, professzionális kivitelezésben.

A fine art album vagy a fotókönyv egyike azon kevés elemeknek, amelyek a jövőben kézzelfogható emléket ad egy tökéletes napról, amit régóta vártál már. A fotókon keresztül elmeséli kettőtök történetét Nektek és azoknak, akik még nincsenek Veletek. Ők egy nap majd tudni akarják, hogy milyen boldogok voltatok. És azoknak is, akik benneteket neveltek fel.

Ne gondolkodj túl sokat az esküvőd követően a megrendeléséről, különben elvész az igazi varázslat!
Nézd meg mit érzett egy boldog feleség, miután megkapta az albumokat: https://www.szalaymona.hu/csodalatos-fine-art-albumot-csinaltal-nekunk/
Nézz meg ezt a teljes albumtervet!
Nézz meg egy másikat is!

Az albumban benne lesz minden fontos momentum, amelyek néhány év múlva már elhalványodnak az emlékeitekben. A készülődés, a vőlegényed izgatottsága az első találkozáskor, a barátnőid vicces versengése csokordobáskor. A gyűrűhúzás, az első csók, a szüleid, testvéreid és nagyszüleid könnyes arca. A tanúitok, a vendégeitek jókedvét tükröző bulifotók, az első tánc….

A Fine Art album – és a fotókönyv – a legszebb és legmaradandóbb emléke az esküvődnek. Kiváló ajándékként szolgálhat szüleiteknek, nagyszüleiteknek. Az esküvő egy igazán emlékezetes esemény az ember életében, ezért cseppet sem irreleváns, hogy az elkészült fotókat milyen formában őrzöd meg. Gondolj csak bele, hogy Te milyen szívesen nézegeted a saját, vagy idősebb rokonaid fényképeit! A fényképek – általánosságban is – igazi értéküket akkor érik el, amikor már lesznek olyan rokonok, akik nagyon fognak hiányozni az életetekből….

Egy-egy album tervezésének, kivitelezésének és vizuális élményének gyakorlatilag korlátlan kreatív lehetőségei vannak. Minden darab egyedi és személyre szabott, a Ti ízlésetekhez és igényeitekhez igazítva, ezáltal megmutatva az értékeiteket, a nap legfontosabb eseményeit, a szépséget, vidámságot, megható pillanatokat.

Az esküvői album oldalai egyedi grafikai tervezéssel és a legjobb olasz technológiával készülnek. Ezek mindig is kiemelkedő termékeknek számítottak egész Európában.  A fine art album minősége eltér a fotókönyvektől mind a borítóanyagok megválasztásában, mind a felhasznált papírok tekintetében. A fotókönyv kevesebb lehetőséget kínál, de mindkettő  manufaktúrában különös gonddal, a kézi gyártással éri el sajátosságát.
Az egyes oldalak teljes síkban nyithatók és levilágítással (vegyszeres eljárással) készülnek. Ez a jelenleg kapható legjobb és legtartósabb minőséget jelenti a digitális printekkel szemben. Ezeket az albumokat nem lehet összetéveszteni a bárki által megrendelhető könyvekkel.

Az albumok különféle méretben, különféle borítással, álló vagy fekvő formátumban, különböző minőségű fotópapírral, eltérő oldalszámmal készülhetnek. Minden Fine Art albumot és fotókönyvet egyedileg szerkesztek. Ezen kívül vállalok családi albumok, glamour és boudoir fotókból készült albumok tervezését is. Nagyszerű ajándékként szolgálhat a családban, vagy megajándékozhatod vele a vőlegényedet, de akár saját magadat is.

Személyes találkozó alkalmával a bemutatóalbumokat szívesen átadom, hogy saját szemeddel győződj meg ezek minőségéről.

Elkészült albumok

KATTINTS IDE ÉS KÉRJ AJÁNLATOT!

Szívesen elkészítem álmaid esküvői, családi, gyermek, glamour, boudoir, stb. fotóit Budapesten, vagy vidéken, az év bármely napján. Kérj tőlem ajánlatot!

 

    Pin It on Pinterest