fineart

Fine Art album

Az esküvőd napjáról készült fotók legméltóbb helye Fine Art albumban (fotókönyv) van.
Ez napjaink csúcsterméke, professzionális kivitelezésben.

A fine art album – az esküvő napjának sok más részletével ellentétben – egyike azon kevés elemeknek, amelyek a jövőben kézzelfogható emléket ad egy tökéletes napról, amit régóta vártál már. A fotókon keresztül elmeséli kettőtök történetét Nektek és azoknak, akik még nincsenek Veletek, de egy nap majd meg akarják tudni, milyen boldogok voltak a szüleik.

Ne gondolkodj túl sok ideig az esküvőd követően a megrendeléséről, különben elvész az igazi varázslat! Nézd meg mit érzett egy boldog feleség, miután megkapta az albumokat: https://www.szalaymona.hu/csodalatos-fine-art-albumot-csinaltal-nekunk/

Az albumban benne lesz minden fontos momentum, amelyek néhány év múlva már elhalványodnak az emlékeitekben: a készülődés, a vőlegényed izgatottsága az első találkozáskor, a barátnőid vicces versengése csokordobáskor, a gyűrűhúzás, az első csók, a szüleid, testvéreid és nagyszüleid könnyes arca, a tanúitok, a vendégeitek jókedvét tükröző bulifotók, az első tánc….

A Fine Art album – és a fotókönyv – a legszebb és legmaradandóbb emléke az esküvődnek és kiváló ajándékként szolgálhat szüleiteknek, nagyszüleiteknek. Az esküvő egy igazán emlékezetes esemény az ember életében, ezért cseppet sem irreleváns, hogy az elkészült fotókat milyen formában őrzöd meg. Gondolj csak bele abba, Te milyen szívesen nézegeted a saját, vagy idősebb rokonaid fényképeit! A fényképek igazi értéküket akkor érik el, amikor már lesznek olyan rokonok, akik nagyon fognak hiányozni az életetekből…. Én ennek megőrzésében tudok Nektek segíteni.

Egy-egy album tervezésének, kivitelezésének és vizuális élményének gyakorlatilag korlátlan kreatív lehetőségei vannak. Minden darab egyedi és személyre szabott, a Ti ízlésetekhez és igényeitekhez igazítva, ezáltal megmutatva az értékeiteket, a nap legfontosabb eseményeit, a szépséget, vidámságot, megható pillanatokat.

Az esküvői album oldalai egyedi grafikai tervezéssel és a legjobb olasz technológiával készülnek, amelyek mindig is kiemelkedő termékeknek számítottak egész Európában.  Minősége merőben eltér a fotókönyvektől mind a borítóanyagok megválasztásában, mind a felhasznált papírok tekintetében, illetve a külföldi manufaktúrában különös gonddal, a kézi gyártásnak köszönhetően.
Az egyes oldalak teljes síkban nyithatók és levilágítással (vegyszeres eljárással) készülnek. Ez a jelenleg kapható legjobb és legtartósabb minőséget jelenti a digitális printekkel szemben. Ezeket az albumokat nem lehet összetéveszteni a néhány ezer forintos könyvekkel!

Az albumok különféle méretben, különféle borítással, álló vagy fekvő formátumban, különböző minőségű fotópapírral, eltérő oldalszámmal készülhetnek. Minden Fine Art albumot egyedileg szerkesztek. Ezen kívül vállalok családi albumok, glamour és boudoir fotókból készült albumok tervezését is, mely nagyszerű ajándékként szolgálhat a családban, vagy megajándékozhatod vele a vőlegényedet vagy akár saját magadat is.

Személyes találkozó alkalmával a bemutatóalbumokat szívesen átadom, hogy saját szemeddel győződj meg azok minőségéről.

Elkészült albumok

KATTINTS IDE ÉS KÉRJ AJÁNLATOT!

Szívesen elkészítem álmaid esküvői, családi, gyermek, glamour, boudoir, stb. fotóit Budapesten, vagy vidéken, az év bármely napján. Kérj tőlem ajánlatot!

 

    Pin It on Pinterest