Fotós workshop – boudoir fotózás

Női fotósként különösen érzékeny vagyok a glamour és boudoir fotókra. A képek elkészítésének célja többféle is lehet. A cél viszont azonos: A női test bájainak ízléses, visszafogott, de vonzó ábrázolása teljes egészében, vagy részleteiben, mögöttes tartalmat adva ezzel a képeknek.
Elérkezettnek látom annak az idejét, hogy tudásom egy részét átadjam a fotós kollégáknak. Azoknak, akik szeretik a kihívásokat, akik ki szeretnének lépni a komfortzónájukból.

Tekintettel arra,

hogy a megrendelések legtöbbször magán célú felhasználásra készülnek a boudoir és glamour stílusú képek, a workshopon nem profi modellel dolgozunk. Azt gondolom, hogy így nagyobb mértékben hozzájárulhatok a fejlődésedhez. Egy profi modell tudja melyek a számára legelőnyösebb pózok. Tudja használni a testét az esztétikus képek elkészítéséhez. Egy potenciális megrendelőt Neked  kell instruálnod. A Te szemeden keresztül kell saját magát úgy viszont látnia, hogy az előnyeit még jobban felerősítsd. A workshop ideje alatt megmutatom, hogy mitől lesznek még jobbak, még varázslatosabbak, esztétikusan vonzóak a fotóid, de bedoblak a mély vízbe 🙂
Ha a leendő partnereidnek valami mást szeretnél nyújtani, mint amit általában fotókat találsz ilyen témában a neten, akkor itt a helyed!

Olyan kollégák jelentkezését várom, akik:

  • ismerik saját felszerelésük lehetőségeit és korlátait,
  • ismerik a kompozíciós alapszabályokat,
  • elsősorban természetes fényekkel dolgoznak.
    Mindenképpen előnyt jelent, ha rendelkezel nagy fényerejű fix objektívekkel.
    Elsősorban gyakorlati tapasztalattal rendelkező fotósok fejlődését szeretném segíteni. Ennek az az oka, hogy ne a fényképezőgép beállításaival teljen el sok idő. És mert egy kezdő még a saját korlátaival kell megküzdjön.

A workshopot egy gyönyörű belvárosi hotel egyik lakosztályában tartom, majd ezt követően 3-4 órában közösen kiválasztjuk a legjobb képeket, az iránymutatásommal teljes körűen ki is dolgozzuk azokat.

Egy workshopon 4, maximum 6 fő jelenléte lehetséges. Ezzel szeretném elkerülni azt, hogy a kevésbé határozott jelentkezők is érvényre juttathassák elképzeléseiket és azt meg is tudják valósítani. Így több idő jut egy-egy beállításra. Az egyes kompozíciók, részleteiben történő megvizsgálására is.

A jelentkezők közelebbről megismerhetik a stílusomat, a látásmódomat, a kommunikációmat. Betekintést nyerhetnek a képek kidolgozásába és inspirálódhatnak.
Amennyiben rendelkezel hasonló képekkel, a jelentkezésedet 10-20 glamour és/vagy boudoir témában készített bemutatkozó online elérhető portfólióval várom.

Amit adok:

– csodás helyszín biztosítása,
– fotózás 3-4 óra időtartamban két (igen, kettő!) csinos modell közreműködésével,
– fotózási és gyakorlati konzultáció  4 órában,
– képkiválasztással és képkidolgozással kapcsolatos konzultáció 4 órában
– internetes felületen képelemzés,
– három fogásos ebéd a szálloda éttermében a fotózás után.

Amit kérek:

– együttműködés a többi fotóssal,
– a modellel történő tisztelettel teli kommunikáció,
– a hotelhez illő megjelenés és viselkedés.

A workshop dátuma és a részvételi díj:

2017.01.26. csütörtök 65.900.-Ft, melynek első részlete (35000.-Ft) a jelentkezéskor esedékes.
A második részlet az workshop napján készpénzben esedékes.

Szeretettel várom a fejlődni vágyó fotós kollégák jelentkezését az info.szalaymona@gmail.com email címen. Ragadd meg a lehetőséget!

Üdvözlettel:
Szalay Mona
fotográfus

Nézd meg a facebook-on található boudoir fotóimat!

Nincsenek megjegyzések

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest