Fotós workshop – boudoir fotózás

Női fotósként különösen érzékeny vagyok a glamour és boudoir fotókra. A képel elkészítésének célja többféle is lehet. A cél viszont azonos: A női test bájainak ízléses, visszafogott, de vonzó megmutatása teljes egészében, vagy részleteiben, mögöttes tartalmat adva ezzel a képeknek.
Elérkezettnek látom annak az idejét, hogy tudásom egy részét átadjam a fotós kollégáknak. Azoknak, akik szeretik a kihívásokat, akik ki szeretnének lépni a komfortzónájukból.

Tekintettel arra, hogy a megrendelések legtöbbször magán célú felhasználásra készülnek a boudoir és glamour stílusú képek, a workshopon nem profi modellel dolgozunk. Azt gondolom, hogy így nagyobb mértékben hozzájárulhatok a fejlődésedhez. Egy profi modell tudja melyek a számára legelőnyösebb pózok, tudja használni a testét az esztétikus képek elkészítéséhez. Egy potenciális megrendelőt Neked  kell instruálnod, a Te szemeden keresztül kell saját magát úgy viszont látnia, hogy az előnyeit még jobban felerősítsd. A workshop ideje alatt megmutatom, hogy mitől lesznek még jobbak, még varázslatosabbak, esztétikusan vonzóak a fotóid, de bedoblak a mély vízbe 🙂

Elsősorban gyakorlati tapasztalattal rendelkező fotósok fejlődését szeretném segíteni. Olyan kollégák jelentkezését várom, akik:
– ismerik saját felszerelésük lehetőségeit és korlátait,
– ismerik a kompozíciós alapszabályokat,
– elsősorban természetes fényekkel dolgoznak.
Mindenképpen előnyt jelent, ha rendelkezel nagy fényerejű fix objektívekkel.

A workshopot egy gyönyörű belvárosi hotel egyik lakosztályában tartom, majd ezt követően 3-4 órában közösen kiválasztjuk a legjobb képeket, az iránymutatásommal teljes körűen ki is dolgozzuk azokat.

Egy workshopon 4, maximum 5 fő jelenléte lehetséges. Ezzel szeretném elkerülni azt, hogy a kevésbé határozott jelentkezők is érvényre juttathassák elképzeléseiket és azt meg is tudják valósítani és persze így több idő jut egy beállítás, egy kompozíció, stb. részleteiben történő megvizsgálására is.

A jelentkezők közelebbről megismerhetik a stílusomat, a látásmódomat, a kommunikációmat, betekintést nyerhetnek a képek kidolgozásába és inspirálódhatnak.
Amennyiben nem teher számodra, a jelentkezésedet 10-20 glamour és/vagy boudoir témában készített bemutatkozó online elérhető portfólióval várom.

Amit adok:
– csodás helyszín biztosítása,
– fotózás 3-4 óra időtartamban két (igen, kettő!) csinos modell közreműködésével,
– fotózási és gyakorlati konzultáció  4 órában,
– képkiválasztással és képkidolgozással kapcsolatos konzultáció 4 órában
– internetes felületen képelemzés,
– három fogásos ebéd a szálloda éttermében a fotózás után.

Amit kérek:
– együttműködés a többi fotóssal,
– a hotelhez illő megjelenés és viselkedés.

A workshop dátuma és a részvételi díj:
2017.01.26. csütörtök 65.900.-Ft, melynek első részlete (35000.-Ft) a jelentkezéskor esedékes.
A második részlet az workshop napján készpénzben esedékes.

Szeretettel várom a fejlődni vágyó fotós kollégák jelentkezését a szalaymona@gmail.com email címen. Ragadd meg e két alkalom egyikét, mert további workshopot egyelőre nem tervezek!

Üdvözlettel:
Szalay Mona
fotográfus

Nincsenek megjegyzések

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest