Glamour és boudoir fotós workshop

Fotós workshop – a Fotoplus támogatásával

2017. januárjában glamour és boudoir workshopot tartottam Budapest egyik belvárosi luxusszállodájának gyönyörű lakosztályában. Ahogy a fotóim készítése során, úgy a workshop tematikáját illetően is másképp gondolkodtam, mint mások :-).
Az első alkalmat követően sokan kérdezték, hogy mikor tartom a következőt. Nos, most ismét összeállt egy lehetőség.
A cél idén is a női test bájainak ízléses, visszafogott, de vonzó módon történő megmutatása teljes egészében, és  részleteiben egyaránt, mögöttes tartalmat adva ezzel a képeknek.
A workshopon most sem profi modellel fogunk dolgozni. Így nagyobb mértékben hozzájárulhatok a fejlődésedhez.
A Fotoplus jóvoltából pedig kipróbálhattok a fotós világ újdonságai közül néhány fényképezőgépet, objektívet, lámpát. (Részletek alul).

Egy profi modell tudja melyek a számára legelőnyösebb pózok, tudja használni a testét az esztétikus képek elkészítéséhez. A megrendelődet Neked  kell instruálnod, a Te szemeden keresztül kell saját magát úgy viszont látnia, hogy az előnyeit még jobban kihangsúlyozhasd. Ugyanezt fogom én is tenni Veled, a rendelkezésre álló idő alatt. Megmutatom, hogy mitől lesznek még jobbak, még varázslatosabbak, még esztétikusabbak a beállításaid és a fotóid.

Elsősorban olyan fotósok jelentkezését várom, akik:
– ismerik a helyes expozíció alapszabályait,
– ismerik saját felszerelésük lehetőségeit és korlátait, illetve a beállítási lehetőségeket,
– ismerik a kompozíciós alapszabályokat,
– elsősorban természetes fényekkel dolgoznak (rossz idő esetén is a természetes fényeket fogjuk előállítani lámpák segítségével).
Mindenképpen előnyt jelent, ha rendelkezel nagy fényerejű, fix objektívekkel és szükség lesz egy laptopra is.

A workshopot most két, gyönyörűen berendezett, tágas, glamour-boudoir fotózásra alkalmas stúdióban tartom, Újpesten. A fotózásra szánt időt megosztjuk két helyiség között.
Egy rövid bemutatkozás után gyakorlati óra lesz egy csinos – de nem profi – modellel, majd ezt követően ebéd,  délután pedig konzultáció. Kielemezzük az elkészült fotókat, kiválasztjuk a legjobbakat, ízelítőt kaphattok az általam használt képfeldolgozási munkafolyamatról és azt gyakorlatban is megmutatom igény szerint.
Ezen kívül egy zárt facebook csoporton belül további képek elemzésére is sor kerül, és ezzel együtt beleláthattok a korábbi workshopon készült képek elemzésébe is.

A jelentkezők közelebbről megismerhetik a stílusomat, a látásmódomat, a kommunikációmat, betekintést nyerhetnek a képek kidolgozásába és inspirálódhatnak.

A workshop most is viszonylag kis létszámú csoporttal (max. 10 fő) tartom. Ezzel szeretném elkerülni azt, hogy a kevésbé határozott jelentkezők is érvényre juttathassák elképzeléseiket és azt meg is tudják valósítani. Így több idő jut egy-egy beállítás, kompozíció, stb. részleteiben történő megvizsgálására is.
A workshop minimum 6 fő megléte esetén lesz megtartva. Túljelentkezés esetén pedig kitűzünk egy másik napot is. 

Amit adok:
– gyönyörű modell,
– elméleti és gyakorlati konzultáció a fotózással kapcsolatban,
– képkiválasztással és képkidolgozással kapcsolatos konzultáció,
– választható három fogásos ebéd,
– zárt facebook csoport.

Amit kérek:
– együttműködés a többi fotóssal,
– illő viselkedés a modellel szemben.

Amit a Fotoplus támogatásával nyújtunk, az alábbi eszközök tesztelhetősége:
– Sony full frame fényképezőgépek (A7RIII, A7III, A9),
– Canon (5DmkIV, EOS R),
– Nikon (D850, Z7),
– Fuji (X-T3, GFX 50s),
– Pentax (K-1, 645Z).
– a fényképezőgépekhez optikák széles választéka, beleértve a gyári optikákat (a ZEISS és Sigma kiválóságait) is.
– Godox világítástechnikai eszközök.
Lehetőségeink szerint igyekszünk egyedi igényeket és kéréseket is teljesíteni.

A workshop dátuma:
2019.03.05. kedd, Újpest.
Érkezés, regisztráció reggel 8,00-tól, fotózás 13,00-ig, ebéd 13,30-tól, ezt követően konzultáció, képkidolgozás. Tervezett befejezés 18,00 óra.

Részvételi díj:
6 fős létszám esetén 50 000.-Ft,
7-8 fős létszám esetén 45 000.-Ft,
9-10 fős létszám esetén 40 000.-Ft.

A részvételi díj első felének esedékessége legkésőbb 2018.02. 28. napja, összege egységesen 30 000.-Ft. A második részlet az workshop napján készpénzben esedékes. Jelentkezéskor írd meg a számlázási adataidat is!

Szeretettel várom az érdeklődők jelentkezését az info.szalaymona@gmail.com email címen! Ha kérdésed van, azzal is segítheted a szervezést!

A korábbi workshopról szóló beszámolót itt olvashatjátok: https://www.szalaymona.hu/boudoir-es-glamour-workshop-ertekeles/

Üdvözlettel,
Szalay Mona
fotográfus

    Nincsenek megjegyzések

    Hozzászólás írása

    Pin It on Pinterest