Glamour és boudoir fotózás – Valentin napra

Glamour-boudoir fotózás nemcsak hölgyeknek!

Nőiesség, kifinomultság, finom részletek a szerelem jegyében.

Egy glamour vagy boudoir fotókból összeállított portfólió gyönyörű emléke lesz a legszebb éveidnek. Növeli az önbizalmat, kényezteti a női lelket és a férfi, vagyis a kedvesed büszkeségét.

Esküvőfotósként sok hölggyel találkozom – és találkoztam már az évek során-, akikben ott rejtőzik az igazi NŐ. A kifinomultság, a titokzatosság, a kecsesség. A nők akkor tündökölnek igazán, ha kedvesükre vetett pajkos pillantásaik célba találnak. E fotókkal kedveskedhetsz választottadnak, feleségednek, férjednek, vőlegényednek vagy menyasszonyodnak…. vagy csak önmagadnak. Legyen az ok Karácsony, születésnap, Valentin nap, házassági évforduló…

Szívesen leszek partnered!

Kihozom belőled (kedvesedből) a legtöbbet. Kihozom az adott lehetőségekből és a rendelkezésre álló időből a maximumot. Egy – másfél óra leforgása alatt változatos portfóliót készítek. Az elkészült képekből pedig internetes galériában választhatod ki a számodra legkedvesebb képeket. Minden képet kidolgozva és retusálva adok át.
A nagyon bátrak részére pedig aktképek készítését is vállalom. Illetve készítek fotókönyvet, fine art albumot is, amely maradandóbb emléketek lesz. Szívesebben fogjátok azt lapozgatni, mint akármilyen más eszközön görgetni.

Csodás-csajos fotókkal lepheted meg magadat vagy kedvesedet. Kukkants bele a portfóliómba: https://www.szalaymona.hu/portfolio_page/glamour-boudoir/
A fotókat egy gyönyörűen berendezett fotóstúdióban készítjük. Egy napra királynőnek érezheted magad profi fodrász, profi sminkes és a fotós kezei között.
További lehetőség férfiak részére készített ízléses fotósorozat készítése is, illetve ajándékkupon vásárlása.

Frissebb képek a facebookon!

Szeretettel várok minden hölgyet, aki megtisztel feltétel nélküli bizalmával és cserébe csodás fotókkal növelheti önbizalmát.
Egy visszajelzés a közelmúltból:
“Szia Mona!
Elkészültem a képek kiválasztásával.
Amikor láttam, hogy ?csak? sok tucatnyi kép közül kell választanom, azt gondoltam nem lesz egyszerű feladat. Minden második képen tuti nem fogok magamnak tetszeni, úgyhogy olyanokat is be kell majd jelölnöm, amiken annyira nem vagyok elégedett magammal. Végül pont az ellenkezője miatt volt nehéz összeállítani, melyik képeket szeretném.
Köszönöm még egyszer a rengeteg türelmet és kedvességet. Fotózás után aznap úgy éreztem, hogy ?húú, ez tök jó volt, csináljuk megint!? Egy-két nappal később viszont már inkább olyan volt, mintha csak álmodtam volna az egészet. Magam sem tudtam elhinni, hogy voltam elég bátor egy ilyen fotózáshoz. De hát itt vannak bizonyítékok. 
Nagyon köszönök mindent! Izgatottan várom a végeredményt. “

A megosztásokat a törvény nem tiltja, de nagyon örülök neki! Köszönöm! 🙂
Szerelmesnek lenni jóóó 🙂

Kérj részletes tájékoztatást az info.szalaymona@gmail.com email címen, vagy írj itt:

     

    Nincsenek megjegyzések

    Hozzászólás írása

    Pin It on Pinterest