Gondolatok röviden 2012-ről

Emlékszem tavaly ilyenkor nagyon borúsnak láttam 2012-t. Nehéz hónapokat tudhatok magam mögött, de most itt a vége. Na neeeeem a világ vége, csak év vége :-)) Összegezve az idei történéseket, magabiztosan mondhatom, hogy pozitív eredménnyel zárhatok. Sőt! A vártnál is jobb eredmény született.

Nyár vége felé egy nehéz kérdésben kellett döntést hoznom. Ez a döntés azóta is jó hatással van rám, melynek következtében a környezetemben élőkre magam is pozitív hatással voltam/vagyok…. és ez nagyon fontos. Új dimenziók nyíltak meg előttem, a színpalettán sokkal több árnyalatot veszek észre, mint korábban. Barátságokat erősíthettem, és bízom benne, hogy magam is sok kellemes meglepetést okozhattam másoknak. Ezúton is szeretném azoknak megköszönni, akik segítettek, támogattak, mellettem álltak, bátorítottak, vigasztaltak vagy megnyugtattak, észérvekkel bombáztak azért, hogy ezt a döntést meghozhassam.

Egy magamnak tett ígérettel nem sikerült boldogulnom. A blogot szerettem volna kicsit csinosítgatni, új formát adni neki. De azt gondolom, ennél sokkal fontosabb, hogy sokan vagytok akik visszajáró látogatóim vagytok így is!

Felemelő érzés, hogy olyan személyekkel ismerkedhettem meg az év során, akik megtisztelve érzik magukat, hogy engem ismerhetnek, és ezt nem rejtették véka alá előttem. Köszönöm! Részemről a nagyobb megtiszteltetés! Illetve magam is olyan személyekkel létesíthettem személyes kapcsolatot, ami számomra megtisztelő, inspiráló, lendületet adó érzés. És voltak akik csalódást okoztak, de a mérleg mégis a kellemes meglepetésekkel teli oldalra billent. Ez is fontos visszajelzés 🙂

Sajnos egy szomorú esemény is történt. Egy kolléga hagyott itt bennünket szeptemberben. Még mindig felfoghatatlan Takács Zsolti, hogy nem vagy közöttünk! Szívemben őrizlek.

Öröm- és fájdalomkönnyek, de mindennél több mosoly és boldogság. Ez most 2012 nekem.

Kívánok minden Kedves Olvasómnak, Rajongómnak, Barátnak, Ismerősnek és Kollégának szeretetteljes, meghitt Karácsonyi Ünnepeket!

1Hozzászólás
  • Deutsch Richárd

    2012. december 22. @ 17:19 Válasz

    Nagyon jó volt olvasni az általad leírtakat. Áldott, békés, boldog karácsonyt és sikerekben, fényben, boldog párokban gazdag és zárhibában szegény újévet kívánok neked és családodnak. 🙂

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest