Grassalkovich Kastély – esküvői helyszín Gödöllőn

Gödöllői Királyi Kastély – romantikus és elegáns esküvői helyszín 

A Gödöllői Kastély hazánk egyik legimpozánsabb barokk stílusú kastélya. Nemcsak turista célpont Budapest közelében, hanem elegáns esküvői rendezvényeknek is otthont adó épület. Romantikus hangulatának köszönhetően vált az egyik közkedvelt célponttá a házasulandók körében.
Az épület 1867 és 1916 között I. Ferenc József és Erzsébet királyné (Sissi) kedvelt pihenőhelye volt.

Kiválóan alkalmas

exkluzív, a régmúlt idők pompáját idéző, kis- és nagy létszámú esküvők megrendezésére egyaránt. Az elképzelt igényekhez igazodóan lehetőség van kül- és beltéri szertartások lebonyolítására. Valamint elegáns állófogadás és vacsora kényelmes megvalósítására. Az épületben és azon kívül lehetőség nyílik a kreatív fotók elkészítésére is. Azonban a kiállított művek jogi védelem alá esnek, ezért a beltéri fotózási lehetőségek némileg korlátozottak. (Erről bővebben a Kastély honlapján is olvashatsz!)
A legimpozánsabb helyisége az épületnek a nagyterem (Díszterem), amely alkalmas a polgári szertartás lebonyolítására, illetve a beállított, páros fotók elkészítésére is. A Lovarda szintén műemlék, melynek befogadóképessége 300-350 fő. Így nagy létszámú esküvői rendezvény lebonyolítására kiválóan alkalmas. Egyetlen hátulütője, hogy a mosdók távolabb találhatók.

A Kastély Budapestről is rövid idő alatt, illetve a Liszt Ferenc repülőtérről is gyorsan elérhető. Így a külföldi vendégeiteknek is nagy könnyebbség az utazás.

A menyasszony és vőlegény készülődésére

is helyet tudnak biztosítani a kastély kisebb szobáiban, termeiben. Mivel a Kastély más rendezvényeknek is helyt ad, érdemes érdeklődni, hogy az adott napon más rendezvény zavarhatja-e a zárt körű eseményt.
Az épületegyüttesben konyha nem működik, ezért az esküvői vacsorát catering szolgálat igénybevételével szükséges megoldani.

Személyes tapasztalatom, hogy kastély munkatársai kiváló csapatot alkotnak. Minden egyedi igényt teljesíteni tudnak, képesek megfelelni a magas elvárásoknak. A helyszín rengeteg lehetőséget kínál mind a szervezés, mind a fotózás tekintetében.
Igény esetén szívesen segítek a szükséges további szolgáltatások felkutatásában.

Nézd meg az esküvői fotóim egy vékony szeletét!
Kövess facebook-on, vagy az instagramon!
Kérj ajánlatot! Ne felejtsd el megírni az esküvő dátumát!

      Nincsenek megjegyzések

      Hozzászólás írása

      Pin It on Pinterest