Grassalkovich Kastély – esküvői helyszín Gödöllőn

Gödöllői Királyi Kastély – romantikus és elegáns esküvői helyszín 

A Gödöllői Kastély hazánk egyik legimpozánsabb barokk stílusú kastélya, mely nemcsak turista célpont Budapest közelében, hanem elegáns esküvői rendezvényeknek is otthont adó kastélyépület. Romantikus hangulatának köszönhetően vált az egyik közkedvelt célponttá a házasulandók körében.

Kiválóan alkalmas exkluzív, a régmúlt idők pompáját idéző, kis- és nagy létszámú esküvők megrendezésére egyaránt, az elképzelt igényekhez igazodóan. Lehetőség van kül- és beltéri szertartások lebonyolítására, valamint elegáns állófogadás és vacsora kényelmes megvalósítására. Az épületben és azon kívül lehetőség nyílik a kreatív fotók elkészítésére is, azonban a kiállított művek jogi védelem alá esnek, ezért a beltéri fotózási lehetőségek némileg korlátozottak.
A menyasszony és vőlegény készülődésére is helyet tudnak biztosítani a kastély kisebb szobáiban, termeiben. Mivel a Kastély más rendezvényeknek is helyt ad, érdemes érdeklődni, hogy az adott napon más rendezvény zavarhatja-e a zárt körű eseményt.
Az épületegyüttesben konyha nem működik, ezért az esküvői vacsorát catering szolgálat igénybevételével szükséges megoldani.

Személyes tapasztalatom, hogy kastély munkatársai kiváló csapatot alkotnak. Minden egyedi igényt teljesíteni tudnak, képesek megfelelni a magas elvárásoknak.

Kérj ajánlatot! Ne felejtsd el megírni az esküvő dátumát!

      Nincsenek megjegyzések

      Hozzászólás írása

      Pin It on Pinterest