Győr, Tartalmas esküvő

Győr – Tartalmas Tábor helyett – Tartalmas Esküvő

Krisztát már tavaly tavasz óta ismerem, amikor is az Igen-Igen Esküvőmagazin részére készítettünk fotókat. Kriszta már ott jelezte nekem, hogy ha egyszer férjhez megy, akkor én leszek a fotósa.  Telt múlt az idő, de Krisztától hosszú ideig nem érkezett levél, már-már feledtem is az egész ügyet. Végül ez év elején megtört a csend.

Az esküvőt megelőzően, egy márciusi napon ismét találkoztam Krisztával, aki vállalta a modell szerepét egy kedves sminkes barátomnak Sándor Kingának (sksmink.hu). A fotózás kitűnő alkalom volt arra, hogy Krisztának határozottabb elképzelése lehessen a sminkjéről, nekem pedig könnyebb dolgom volt mérlegelni, hogy melyek az előnyösebb pózok, melyik az előnyösebb arca Krisztának.

Az esküvő napján is annyira jól sikerült minden. Kellemes volt az időjárás, nem volt csúszás, nem kellett rohanni sehova, a vendégek is egyfolytában mosolyogtak és a szervezés is tökéletesre sikerült. Kriszta csak annyit mondott, amikor először láthatott néhány kidolgozott fotót, hogy azt kapta amire vágyott. Ezt akarta 🙂

A vacsorán megismerkedtem egy bűbájos hölggyel és még bűbájosabb kislányával, illetve egy kedves rokonnal, aki csendben meghúzódott a háttérben a nap folyamán. Már indulásra készültünk a nap végén, amikor egyszer csak ott termett mellettünk és megkérdezte hogy hozhat-e egy szelet tortát? A helyzet megkívánta, hogy elfogadjuk a kedveskedést. Ő maga szolgálta fel a tortaszeleteket számunkra. Köszönet érte, sosem feledem!

Az esküvőt követő vasárnap is élményekkel teli volt. A végeredmény? Sorolom: egy, azaz egy darab Bedi Eszti, a Győri Nemzeti Színház rendezőasszisztense.

Egy darab Zsuzsi -Eszter húga- és az ő jövendőbelije, akik szintén úgy döntöttek, hogy az esküvőjükön csakis én lehetek a fotográfus. Azt hiszem ez az igazi hamisítatlan elismerés. Sándor Kinga, a győriek egyik sminkes gyöngyszeme. Kinga családja, akikhez a legelső találkozásunk óta barátság köt. Végül de nem utolsó sorban Nyári Diána “Dina”, a Barátok közt című sorozat Hannája, akinek gyönyörű arca és mosolya, kedvessége mindenkit elbűvöl. Dávid, akinek hobbija a fotózás, és akinek fotói közül sok már most kedvencem.

És még mindig van a tarsolyban 🙂  Csupa “véletlennek” köszönhetően kaptam egy levelet egy régi kedves menyasszonytól és férjétől (ő az, aki 2008-ban elnyerte a táncparkett ördöge vőlegényeknek kijáró címet hihihi) két nappal a fotózás előtti estén, akik egész “véletlenül”  Győrben élnek. A sok “véletlen” egybeesésnek köszönhetően megismerhettem Annát, a kislányukat. Anna -bár nagyon fáradt volt- és az időjárás is borúsra fordult, másodpercek alatt változtatta az arckifejezéseit 🙂  Egyszerűen imádom!

photo by Annamari

Köszönettel tartozom e cikkben szereplő minden egyes személynek a lehetőségért, a bizalmukért és a rajongásukért! Nagyon jó érzés 🙂
Szeretettel gondolok Rátok!

[Contact_Form_Builder id=”2″]

Nincsenek megjegyzések

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest