Hamuklumpácska

Tanulságos történet egy nem mindennapi esküvőről

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy Tündérszépségeskirálykisasszonyhamupipőke, akinek egy napon megkérték a kezét és közösen elhatározták, hogy egyegésznégytizedhetedhét országra szóló esküvői bulit csapnak.


Csodásan teltek múltak a napok, amíg egy napon bekopogott hozzájuk a Rosszgonosznemjószerencse. A daliás herceg szalagját szakította a Sárgavaslábúszörnyetegen (villamos), Tündérszépségeskirálykisasszonyhamupipőke pedig lába kisújját törte vízesblokkmedencemélyfekvésből kilépve a padlóra. Így mindketten gipszbe burkoltan a várták a nagy napot, de elhatározták, ha törik, ha szakad, a lakodalmat megtartják, búsuljon emiatt a juhász! (Búsuló Juhász étterem)

Így esett, hogy Digitális-Monamama kezei közé kerültek egy gyönyörűségesszépséges kastély báltermében (Festetics Palota). Tündérszépségeskirálykisasszonyhamupipőke és az ő hercegsége mit sem törődve törésével, szakadásával mindent, sokkaltöbbmintszázszázalékosan teljesítették a kreatív fotózgatások nehézségeit. Mosolyogva, vidáman, minden hollandok nemzetiklumpaviseletére és egyiptomi fáraók örök életét szolgáló gyolcsmennyiségre fittyet hányva.

Tündérszépségeskirálykisasszonyhamupipőke a székek birodalmában fogságba esett, de az ő hercegsége minden bátorságát összeszedve kimentette az ő kedvesét a műanyag háttámlák öleléséből. És bár üvegcipellő próbálgatásra nem kerülgetett sor, a műanyag széklábak is pont beleillettek a képbe.

Minden mesében van egy jó tündér is, hát ebből a meséből sem hiányozhat a polgárok mesterének házában három színű szalaggal átkötve megjelenő Anyák-könyvénekvezetőjejótündér, akinek szerepe Tündérszépségeskirálykisasszonyhamupipőke életében nagyon fontos szerepet töltött bele. Közös megörökítésükre pedig nemcsak ezért került sor, hanem azért is, mert Anyák-könyvénekvezetőjejótündér térdét törte tavaly decemberben.

Az egyegésznégytizedhetedhét országra szóló esküvői buliban táncot ropott vőlegény és menyasszony, örömök szülei és a testvérek és a vendégek sokasága is. Ki klumpában, ki gyolcsba kötve….

Meglepetésül szolgáljon, hogy amíg Tündérszépségeskirálykisasszonyhamupipőke velem szemben ül egy kávézóban és a fine art albumokról diskurálunk, addig ez a blogbejegyezgetés nyilvánossá tétetett az ő engedelmével 🙂
Digitális-Monamama kettőegésznyolctizednagyonsok boldogságot kíván nekik és azt, hogy vidámságuk sok-sok éven keresztül kísérje el őket házaséletük során! 🙂

Insta grammokat számolgathatsz ezen a linkecskén!
Digitális-Monamama epekedve várja hamisítatlan cinkostársainak jelentkezését a nyolcad-nyolc országra szóló menyegzőkre is:

    Nincsenek megjegyzések

    Hozzászólás írása

    Pin It on Pinterest