Karácsonyi családi- és portréfotózás

Karácsonyi ajándék Nektek, ajándék a családnak

A 2020-as év sokunknak megmutatta azt, ami igazán értékes az életben: a SZERETTEINK. Az évek alatt hozzászoktunk és természetesnek vettük, hogy ott vannak körülöttünk. Elérhető közelségben, szinte bármikor meglátogathatjuk őket. Egészen addig, amíg valamilyen beláthatatlan körülmény el nem szakított tőlük?.

Sok olyan dédi, nagyi és nagypapi él egyedül, akiknek sokkal nagyobb örömöt lehet okozni egy-egy fotóval, mint egy használati cikknek, ami a kényelmét szolgálja. A képet kiteheti a polcra, felakaszthat a falra, vagy rátűzheti a hűtőszekrényre. Így minden nap úgy érezheti, hogy együtt vagytok. Vagy ott vannak a gyermekeid, akiket most is megölelgethetsz, minden nap találkozhatsz velük. De egyszer felnőnek és kíváncsiak lesznek arra, hogy milyenek voltak ők maguk és a szüleik, kik voltak a nagyszüleik.

Több, mint fotózás! Élmény a családdal

Sok partneremtől kaptam már visszajelzést arról, hogy amikor megkapták az online galériához a hozzáférést, családi programként közösen választották ki a számukra legkedvesebb képeket. Együtt kiáltottak fel, nevettek a legjobb felvételeken. A fotókönyv kézhezvételét is nagy izgalommal várták, hisz azt kézben tartani teljesen más élmény, mint egy digitális eszközön a terveket látni.

“Szia Mona!
Boldog új évet kívánunk! Akartam írni én is Neked?! A szülők el voltak ájulva! Odáig voltak az albumtól! Az én apum egész este azt nézegette, nem győzte dicsérni?! Kérdezték, hogy leszedáltuk-e a gyerekeket, hogy ilyen képek készültek?.aztán elmeséltük, hogy kb. arra a pillanatra maradtak a fenekükön, amíg a képet elkészítetted?

?
?
Nagy sikere volt! Önmagában is tökéletes ajándék lett volna? Köszönjük a profi munkát! Nyáron találkozunk
?
?

Ezért nagy kincsek a fényképek

Friss élményként először lelkesen fogadod, aztán egy időre elfeleded őket. Az igazi értékét később, 5, 10, 30?. év múlva fogod igazán felfedezni. Szívesen fogod elővenni a szekrény mélyéről, legyen az egy egyszerű papírkép, vagy egy gyönyörű fotóalbum. Eleinte sokáig csak a rakosgatni fogod. Aztán egyszer eljön az idő, amikor vásárolsz egy kedves keretet, hogy a nagyidról készített képet elhelyezhesd úgy, hogy újra azt érezhesd, hogy ott van Veletek?. Eszedbe fog jutni, hogy a lányod milyen cserfes volt a fotóssal, a fiad pedig milyen büszkén mutatta az új dömperét…
Képek a facebookon is!

De az sem baj, ha hisztizik vagy csintalankodik, ha nem akar öltözködni, ha minden más érdekli ott és akkor. Hidd el, már sok mindent megtapasztaltam az évek alatt! De van hozzájuk türelmem, vannak trükkjeim, amivel a figyelmük elterelhető. És nem félek őket használni 😀
Büszkén mondhatom, hogy vannak notóriusan visszatérő családok, akikkel már fél szavakból is megértjük egymást. A gyerekek már úgy jönnek és mesélnek, mintha a pótanyukájuk lennék. Mi több! Az apukáknak is tudok annyi örömöt és lelkesedést okozni, hogy a legközelebbi alkalommal szívesen jöjjön. Netán ő fog megajándékozni Téged egy fotózással 🙂

A korábbi évek tapasztalata, hogy az aki nem foglal ideje korán, az lemarad.

Nemcsak én leszek elfoglaltabb, de a stúdióban is nehezebben fogunk megfelelő időpontot találni. A Karácsony előtti időszak is nagyon hamar eltelik mindenféle teendővel, készülődéssel, ajándékvásárlással….

Mindig is a természetességre, az elkapott pillanatokra, gesztusokra és az érzelmekre koncentrálok az erőltetett ?óvodás? mosolyok helyett. A legsikeresebb képek mindig azok, amelyeket nem tervezünk. Vagy azok a tervek, amiket a gyerekek egy gyors megnyilvánulással felülírnak. Legyetek vidámak vagy visszafogottak, harsányak vagy távolságtartók. Legyetek olyanok, akik kimutatják a másik iránt érzett szeretetüket! Mindegy milyenek vagytok! Csak önmagatok legyetek, mert azt fogjátok szeretni a fotókon. És ezért fogjátok szeretni ezeket a fotókat.
Ha sok egyforma, unalomig ismételt képekre vágysz, akkor csalódást fogok okozni 🙂

Ahogy a korábbi években, úgy most is számíthattok:

? több teremben történő fotózásra,
? többféle beállításra,
? többféle háttérre,
? a körülményektől és a befoglalt időtől függően átöltözési lehetőségre,
? egyéni online ügyfél-galériára, ahol Ti magatok választhatjátok ki a számotokra legkedvesebb képeket,
? nagy méretű és nagy felbontású retusált képekre,
? nyomdakész kidolgozásra,
? gyors és pontos határidőre,
? szakmai segítségnyújtásra,
? albumrendelési lehetőségre (akár a korábbi években készült képek felhasználásával is),
ajándékutalvány megvásárlására,
? de mindenek felett sok nevetésre és vidámságra!

Nézz további képeket a facebook oldalamon!

Árajánlatot, részletesebb tájékoztatást emailben tudok küldeni. A helyszínen készíttethetsz sminket/frizurát, melynek igénylését szívesen intézem. Szintén a helyszínen bérelhetsz elegáns kislány és női ruhákat.

Az időpontot az első díjrészlet megfizetésével tudom szavatolni. Ennek jóváírását követően időpontot egyeztetünk és megírom mivel és hogyan készüljetek a fotózásra. Így a rendelkezésünkre álló időből és a lehetőségekből kihozzuk a maximumot. Ha van kérdésed, szívesen válaszolok! Ha egyedi vagy más elképzeléseid lennének, vagy az otthonodban szeretnél képeket készíttetni, kérlek írd meg azt is!

Elsődleges elérhetőségeim: +36302418371,  info.szalaymona@gmail.com.
Köszönöm, hogy megosztod másokkal is! 


    Még vannak képek! 🙂

    Nincsenek megjegyzések

    Hozzászólás írása

    Pin It on Pinterest