Karácsonyi családi- és portréfotózás

Karácsonyi ajándék Nektek, ajándék a családnak

A tavalyi év sokunknak megmutatta azt, ami igazán értékes az életben: a SZERETTEINK. Az évek alatt hozzászoktunk és természetesnek vettük, hogy ott vannak körülöttünk, elérhető közelségben, szinte bármikor meglátogathatjuk őket. Egészen addig, amíg valamilyen beláthatatlan körülmény el nem szakított tőlük….

Sok olyan dédi, nagyi és nagypapi él egyedül, akiknek sokkal nagyobb örömöt lehet okozni egy-egy fotóval, amit kitehet a polcra, felakaszthat a falra, vagy rátűzhet a hűtőszekrényre, mint egy használati cikknek, ami a kényelmét szolgálja. Vagy ott vannak a gyermekeid, akiket most is megölelgethetsz, minden nap találkozhatsz velük, de egyszer felnőnek és kíváncsiak lesznek arra, hogy milyenek voltak ők maguk és a szüleik, kik voltak a nagyszüleik.

Ezért nagy kincsek a fényképek, melyeket friss élményként először lelkesen fogadsz, aztán egy időre elfeleded őket, majd az igazi értékét később, 5, 10, 30…. év múlva fogod igazán felfedezni. Szívesen fogod elővenni a szekrény mélyéről, legyen az egy egyszerű papírkép, vagy egy gyönyörű fotóalbum. Lehet eleinte sokáig csak a rakosgatni fogod, de egyszer eljön az idő, amikor vásárolsz egy kedves keretet, hogy a nagyidról készített képet elhelyezhesd úgy, hogy újra azt érezhesd, hogy ott van Veletek…. Eszedbe fog jutni, hogy a lányod milyen cserfes volt a fotóssal, a fiad pedig milyen büszkén mutatta az új dömperét…

De az sem baj, ha hisztizik vagy csintalankodik, ha nem akar öltözködni, ha minden más érdekli ott és akkor. Hidd el, már sok mindent megtapasztaltam az évek alatt, de van hozzájuk türelmem, vannak trükkjeim, amivel a figyelmük elterelhető. És nem félek őket használni 😀
Büszkén mondhatom, hogy vannak notóriusan visszatérő családok, akikkel már fél szavakból is megértjük egymást. A gyerekek már úgy jönnek és mesélnek, mintha a pótanyukájuk lennék. Mitöbb! Az apukáknak is tudok annyi örömöt és lelkesedést okozni, hogy a legközelebbi alkalommal szívesen jöjjön, netán ő fog megajándékozni Téged egy fotózással 🙂

A korábbi évek tapasztalata, hogy az aki nem foglal ideje korán, az lemarad. Nemcsak én leszek elfoglaltabb, de a stúdióban is nehezebben fogunk megfelelő időpontot találni. A Karácsony előtti időszak is nagyon hamar eltelik mindenféle teendővel, készülődéssel, ajándékvásárlással….

Mindig is a természetességre, az elkapott pillanatokra, gesztusokra és nem különben az érzelmekre koncentrálok az erőltetett „óvodás” mosolyok helyett. A legsikeresebb képek mindig azok, amelyeket nem tervezünk, vagy azok a tervek, amiket a gyerekek egy gyors megnyilvánulással felülírnak. Legyetek vidámak vagy visszafogottak, harsányak vagy távolságtartók, vagy olyanok, akik kimutatják a másik iránt érzett szeretetüket. Mindegy milyenek vagytok! Csak önmagatok legyetek, mert azt fogjátok szeretni a fotókon és azért fogjátok szeretni azokat a fotókat.
Ha sok egyforma, unalomig ismételt képekre vágysz, akkor csalódást fogok okozni 🙂

Ahogy a korábbi években, úgy most is számíthattok:
– több teremben történő fotózásra,
– többféle beállításra,
– többféle háttérre,
– a körülményektől és a befoglalt időtől függően átöltözési lehetőségre,
– egyéni online ügyfélgalériára, ahol Ti magatok választhatjátok ki a számotokra legkedvesebb képeket,
– nagy méretű és nagy felbontású retusált képekre,
– nyomdakész kidolgozásra,
– gyors és pontos határidőre,
– szakmai segítségnyújtásra,
– albumrendelési lehetőségre (akár a korábbi években készült képek felhasználásával is),
– 
ajándékutalvány megvásárlásának lehetőségére,
– de mindenek felett sok nevetésre és vidámságra!

Árajánlatot, részletesebb tájékoztatást emailben tudok küldeni. A helyszínen készíttethetsz profi sminket, melynek igénylését szívesen intézem.

Az időpontot az első díjrészlet megfizetésével tudom szavatolni, melynek jóváírását követően időpontot egyeztetünk és megírom mivel és hogyan készüljetek a fotózásra, hogy a rendelkezésünkre álló időből és a lehetőségekből kihozhassuk a maximumot. Ha van kérdésed, szívesen válaszolok! Ha egyedi vagy más elképzeléseid lennének, vagy az otthonodban szeretnél képeket készíttetni, kérlek írd meg azt is!
Elsődleges elérhetőségeim: +36302418371,  info.szalaymona@gmail.com.
Köszönöm, hogy megosztod másokkal is! ?


    Még vannak képek! 🙂

    Nincsenek megjegyzések

    Hozzászólás írása

    Pin It on Pinterest