Karácsonyi fotózás 2019 – MoNapok

Karácsonyi családi- és portréfotózás

Ajándék Rólatok, Nektek, Családjaitoknak

?Szia Mona,  Köszönöm azt a nyugalmat, amit árasztottál magadból a fotózás során. Nagyon sokat jelentett nekem! Kivételes ember vagy. Újra felerősödött bennem az esküvői érzés, ahol te voltál Tomi mellett az első számú ember. Megint nehéz szavakba önteni a munkád, és az érzéseket, amiket ezáltal visszakapunk! Szuperek a képek! A kedvencem, ahol Tomikával vagyok, és nevet! Meg persze, a többi is! Ölelés, puszi!?

A 2019-es Karácsonyi fotók most is egy gyönyörűen berendezett, lakberendező által megálmodott dekorációban fognak készülni, de szívesen megyek az otthonodba is. Mint ahogy az eddigi Karácsonyi fotózások alkalmával szokott lenni, most is azoknak szeretnék maradandó emléket adni, akik számára a kellékek mellett fontosabb, hogy egyéniségüket, egymás iránt érzett szeretetüket, bensőséges kapcsolatukat, és önmagukat láthatják viszont a fotókon. Igényes, szép fotókat adni ajándékba maradandó érték már hosszú évtizedek óta.

Biztosan számíthatsz:
– több beállításra,
– többféle háttérre,
– a körülményektől és a befoglalt időtől függően átöltözési lehetőségre,
– nagy méretű és nagy felbontású retusált képekre,
– nyomdakész kidolgozásra,
– gyors és pontos határidőre,
– szakmai segítségnyújtásra,
– de mindenek felett sok nevetésre és vidámságra!

A gyermekek fotózása Karácsony idején különösen nagy jelentőségű. Szívesen veszem elő a saját karácsonyi képeimet én is. A gyerekeket pedig imádom. Könnyen megtalálom velük a közös hullámhosszt és készen állok a legváratlanabb megnyilvánulásaik megörökítésére is 🙂

Bár még csak október, de tudjuk, hogy az idő nagyon hamar elrepül és pillanatok alatt itt lesznek az ünnepek. A MoNapok keretén belül megrendelheted a Karácsonyi fotózást, vagy megajándékozhatod szeretteidet is egy ajándékkuponnal.

Fotózás lehetséges egyéni és fix időpontokban. A fix időpontok folyamatosan kerülnek kiírásra a Facebook és Instagram oldalamon. Ezen alkalmakkor hétvégi felárral nem kell számolni.

Árajánlatot és részletes tájékoztatást email címre küldök. Minden esetben van átöltözési lehetőség! A helyszínen pedig profi smink készítése is lehetséges, melynek ára 6 000.-Ft/fő.

Az időpontot foglaló megfizetésével tudom szavatolni. Ha van kérdésed, szívesen válaszolok!
Elérhetőségeim: +36302418371,  info.szalaymona@gmail.com.

Köszönöm, hogy megosztod másokkal is! 🙂
Írd meg mikor szeretnél jönni és kikkel érkezel!

    2018_karacsonyi_sudiofotozas_monapok

    Nincsenek megjegyzések

    Hozzászólás írása

    Pin It on Pinterest