Karácsonyi stúdiófotózások 2015

Hogyan adj szeretteidnek egy valóban Rólad/Rólatok szóló ajándékot karácsonyra?

Mi lenne, ha most tényleg valami különlegeset adnál édesanyádnak Karácsonyra?

Szia Mona,
Köszönöm azt a nyugalmat, amit árasztottál magadból a fotózás során. Nagyon sokat jelentett nekem! Kivételes ember vagy. Újra felerősödött bennem az esküvői érzés, ahol te voltál Tomi mellett az első számú ember. Megint nehéz szavakba önteni a munkád, és az érzéseket, amiket ezáltal visszakapunk! Szuperek a képek! A kedvencem, ahol Tomikával vagyok, és nevet! Meg persze,a többi is! Ölelés, puszi!”
_  .  _

Ebben az évben azt szeretném, hogy a cukimuki rózsaszín kellékes fotók helyett inkább valami egyedit adjatok karácsonyra szeretteiteknek. Célom, hogy benneteket örökítselek meg valahogy úgy, ahogy otthon is élitek mindennapjaitokat. Igényes, szép karácsonyi fotók ajándékozása a családnak a családtól a legszebb ajándék és még a bevásárló központban sem kell sorban állni érte.

Néhány hetünk maradt már csak Karácsonyig, ami bizony nagyon hamar el tud repülni, ha az embernek nincs konkrét ötlete arra, hogy szeretteit mivel ajándékozza meg. És akkor csak jön a rohanás és a stressz, hogy milyen ajándékot is vegyünk anyuéknak vagy a testvérnek. Most kedvezményes Karácsonyi stúdiófotózást rendelhetsz, vagy ajándékozhatsz másoknak immáron a negyedik MoNapok keretein belül, már 20 000.-Ft-tól. Ezzel a lehetőséggel megoldod a családod, szüleid, nagyszüleid, barátod, házastársad, testvéred ajándékozását!

Úgy érzed nem lesz elég időd rá? A fotózás nem tart sokáig, (alapesetben) egész pontosan 40 percig.

Hol készülnek a fotók? A Jászai Mari tér közelében, a Szent István körúton.

További információért és ajánlatokért, illetve időpont foglalásért írj a szalaymona@gmail.com email címre. Foglalj időpontot minél hamarabb, mert a fotóknak időben el is kell készülnie, így a jelentkezéseket én is csak korlátozottan tudom fogadni!

Az ajánlatom 2015. december 31-ig érvényes, az ajándék-kuponokat 2016. 01. 31-ig lehet felhasználni, a fotókba öntött emlékeid viszont egy életen át elkísérnek

:-)

[Contact_Form_Builder id=”2″]

Köszönöm, hogy megosztod másokkal is!

Kukkants bele a vendégkönyvembe! Remélem hamarosan találkozunk!

Nincsenek megjegyzések

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest