Studio-Tech-Nika

Nagy megtiszteltetésben részesültem, amikor Nika Ferenc (a Studioline tulajdonosa) –akivel 17 éve találkoztam először, még az analóg fotós világ időszakában- felkért fia esküvőjének fotózására.

Bár leendő párjaimmal való első találkozáskor már sejthető, hogy miért választanak engem, ám ebben az esetben ez a kérdés sokkal jobban izgatott.

Az első időszakban sokat gondolkodtam azon, hogy elvállaljam-e a nemes feladatot, mert akárhonnan is néztem a dolgokat, a kihívás sokkal nagyobb volt, mint más esetekben. Úgy éreztem mindez lelkileg nagyobb terhet róna rám, hisz Feri maga is fotózik, nem is akárhogy. Most viszont örülök annak, hogy nem utasítottam vissza a felkérést.

A kommunikáció is elég döcögősen indult a napi program és a fotózási helyszínek megbeszélése tekintetében, mégis aznap minden úgy volt jó, ahogy az megtörtént. Kezdve a hotelszobában fennálló totális káosszal, ami egy lányokkal teli helyiségben egy ilyen napon (is) teljesen normális. Női csacsogás, szépítkezés, pezsgőőő, csupa női dolog.  A nap legjobb pillanata az volt, amikor Klaudia teljes természetességgel azt közölte velem a kreatív fotózáskor: “Nem tudsz olyat kérni tőlem, amit nem tennék meg!”  E mondat felért minden eufóriával.

Így születhetett meg sok őrült fotó 🙂 Íme kettő a sok közül.

Az egyikre talán sokan azt mondanák, hogy a fotós hóbortjainak szüleménye (és pedig de :-)), a másik viszont öniróniára vall, de nem az én részemről 🙂 Minden hülyeségben benne volt, de ha kellett akkor eljátszotta a hős szerelmes asszonyt is. Klau olyan adottságokkal rendelkezik, hogy tulajdonképpen teljesen mindegy volt mit csinál. Nincs fotó amin előnytelenül látszana. És van még kedvenc fotó 🙂 A Váci utcában steetfotózást követtünk el. Ekkor jött a hirtelen ötlet, Klaut „bezavartam” egy cipőüzletbe válogatni.

Az utolsó képre kattintva láthatjátok a nap eseményeit összefoglaló klipet. Ez egy olyan klip, amire muszáj lájkot nyomni!!! 🙂

 

Nincsenek megjegyzések

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest