Kutyafotózás

A kutya az egyetlen olyan állatfaj, amely tudományos nevében megkapta a familiaris, azaz családhoz tartozó jelzőt (forrás: Wikipedia).  Bár elcsépelt, de a kutya évezredek óta az ember egyik leghűségesebb társa. Meggyőződésem, hogy ha a kutya sérülést okoz az embernek, az legtöbbször az ember hibája. Alapvetően nem félek a kutyáktól, és ezt ők is érzik. Ettől függetlenül a kutya viselkedése megváltozhat az idegen környezettől, egy hirtelen mozdulattól, a gazdi felfokozott lelki állapotától, amit a fotózás is kiválthat benne.

Urbánus világunkban akkor érzik a legjobban magukat, ha a gazdi közelében lehetnek. A fotóimon keresztül szeretném megmutatni, hogy a kutya bármire rávehető megfelelő odafigyeléssel és motivációval. Célom egyfelől eloszlatni a kutyákról kialakult rossz előítéleteket, másfelől azoknak a gazdiknak szeretnék szép emlékeket adni a fotók által, akiknek kedvencük nemcsak egy társ, hanem “A Társ”.

 

A fotózásokat vállalom stúdiókörülmények között, illetve adott helyszínen. A fotózás a kutya neveltetésétől függően, általában 1 órát vesz igénybe. A fotózáshoz szükség lesz jutalomfalatokra, kedvenc játékokra, egy újdonságra, a kutya szőrzetétől függően kefére/fésűre, illetve szőrzettől függően előzetes kutyakozmetikára. Azok a kutyák, akik az alap engedelmességi szabályokat ismerik, értelemszerűen könnyebben lehet fotózni stúdiókörülmények között. Nevelés hiányában leginkább otthoni környezetben érdemes gondolkodni.

[Contact_Form_Builder id=”2″]

Várom tenyésztők, menhelyek munkatársainak jelentkezését is. Vállalom továbbá más házi kedvencek fotózását is.

Nincsenek megjegyzések

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest