Megfogni egymás kezét

Kicsit elhanyagolt blogomba most újabb cikket írtam a januárban elkezdett sorozat következő részeként.

Hitem és “vallásom”, hogy az esküvőnek két boldog, egymást szerető emberről kell szóljon, nem a külsőségekről, aktuális divathullámokról. Jóóó, jóóóó, elismerem. Adni kell ezekre is, de nem minden áron. Néhány száz esküvővel a hátam mögött már tudom, hogy leginkább azokat a képeket értékeljük igazán, amik visszahozzák az érzéseket és érzelmeket, amiket éppen akkor, abban a pillanatban élünk át, amikor a fotó készült. Sőt ezen túlmenően, ahogy az évek múlnak, már nemcsak az adott pillanatot, hanem egy időszakot fognak felidézni bennünk.

?People will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel.? 
Maya Angelou

Vannak szerencsés természetű emberek, akiknél az érzések kimutatása természetes dolog. Ám nem mindenkinek megy ez könnyen. Egy jó esküvői fotós tudja, hogy a nap mely időszakában vannak a legneuralgikusabb pontok, és azt is tudja, hogy a feszültséget hogyan oldja fel benned. Majdnem minden esküvőn történik valami váratlan, ami elvonhatja a figyelmedet a legfontosabb dolgokról, és amik legtöbbször a részletekben rejtőznek:

Ez a fotó az esküvőt követő gratuláció ideje alatt készült a menyasszony testvérével

A mai cikkemben néhány példán keresztül szeretnék némi iránymutatást adni arról, hogyan teheted a saját esküvődet igazán emlékezetessé, hogyan készíthet a választott fotós olyan felvételeket, melyek nemcsak Nektek, de egy idegen szemlélőnek is megdobbantja a szívét.

a következő sorozat a polgári szertartás alatt készült

Mi fotósok -részben- azért vagyunk ott Veletek, hogy olyan pillanatokat is elkaphassunk a sok kötelezően megörökítendő momentum mellett. Ezek a felvételek megmutathatják kik vagytok, mennyire kötődtök egymáshoz, szüleitekkel, nagyszülőkkel, rokonokkal, barátokkal milyen kapcsolatot ápoltok.

a gyűrűhúzás és első csók utáni spontán megnyilvánulás pillanata

A szertartás(ok)  miatt sokan izgulnak, pedig jószerivel csak egy ?igen?-t kell mondani. 

:-)
  Az egyházi szertartáson a pap által mondatonként előre elmondja az eskü szövegét, melyet meg kell ismételnetek. Jusson eszetekbe, hogy azt egymásnak mondjátok és ne a papnak! Amikor az anyakönyvvezető előtt ültök (álltok), fogjátok meg egymás kezét! Hisz ez egy olyan alapvető mozdulat, mely kettőtök összetartozását jelenti.

katolikus szertartás, eskütétel

szertartás utáni első pillanatok

Jusson eszetekbe megfordulni és szerető szüleitekre néhány boldog pillantást vetni. Átölelni, amikor virággal köszöntitek őket! Vagy a gratulációnál megölelgetni egymást! És mindezek a mozdulatok megengedettek egész nap! 

szolid vacsora a családdal

További portfólió a facebookon!
Kérj ajánlatot!


  Köszönöm, hogy megosztod másokkal is! 
  :-)
    Sok boldogságot, rengeteg vidám percet, örömökkel teli közös életet kívánok!

  Nincsenek megjegyzések

  Hozzászólás írása

  Pin It on Pinterest