Mona a legjobb választás

 

Amikor fotóst kezdtünk keresni nem szerettük volna ha ismerősök, barátok befolyásolnak, így csak név nélkül nézegettünk esküvői fotókat az interneten és ha valamelyik megfogott minket akkor rögtön elkezdtük keresni, hogy ki a fotós.

Monát egymástól függetlenül többszörösen is megtaláltuk.

Először nem is tudtuk megfogalmazni, hogy mi fogott meg minket a képekben de éreztük, hogy Mona lesz a legjobb választás. Különleges érzékkel kapja el a kis pillanatokat, pillantásokat, érintéseket és mosolyokat, ezáltal a képek nagyon természetesnek és spontánnak hatnak. Pont ez volt az amit a nagy napunkból ki akartunk hozni.
Maga a beállított fotózás nagyon felszabadult hangulatban telt, Mona sokat segített, hogy ráhangolódjunk egymásra és élvezzük a fotózást. Az esküvő napján is minden tökéletesen zajlott, Mona szinte észrevétlenül örökítette meg a legszebb pillanatokat. Mikor megnéztük a slideshowt újra felidéződtek az élmények és újra átéltünk mindent!
Alig várjuk, hogy megkapjuk a fotóalbumot is! Monát mindenkinek csak ajánlani tudjuk. Professzionálisan, pontosan, lélekkel végzi a munkáját és a végeredmény mindig csodalatos!

Update! Nézz frissebb képeket a vimeo oldalamon!

Nincsenek megjegyzések

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest