Nagyon nagyon megszerettelek! Csoda egy csaj vagy! Remélem tudod!

Egy messengeres üzenetváltás kivonata, amely nem egész 24 óra leforgása alatt történt, miután a hölgynek küldtem 3 ízelítő képet. A fotózás apropója pedig a hölgy születésnapja volt. Ezúton is kívánok neki nagyon sok boldogságot és azt a magas szintű vitalitást, energiát, amivel rendelkezik.

“Köszönöm! De cuki vagy!!!! Nagyon jól éreztem magam!!!!! Nagyon jók a fotók!
Útisten egy-egy lábtartási instrukciódnak micsoda eredménye van!!!! Már most imádom!!!!! Profi! Majd folytatjuk máskor is! Nagyon köszönöm!!!!!!!
…..
Nagyon szuper volt Veled ez a délután! Mondjuk kb. 10 percet csak ültem a kocsiban, ettem a banánt, néztem ki a fejemből, úgy lefárasztottál. Jó volt velem dolgozni? Máskor is bevállalod?

Ezt írta a barátnőm:
Jó reggelt! Bizony, boldog születésnapot! Tudod milyenek ezek a képek? Kifinomultan elegánsak. Ehhez pedig az kell, hogy abból, akit fotóznak süssön az elegancia és az is, hogy a fotós mindezt meglássa. Élje, érzékelje a modellt. Elképesztően jók! Gratulálok! Őszinte vagyok, ezek magazin minőségű képek….

Szerintem mindkettőnket dicsér!! Az ölelésedet átadom! Olyan szépen megfogalmazta! Éled, érzékeled a modellt! Ez annyira szép, ahogy írta a barátnőm! Büszke vagyok Rád! 

(Mona:) Ebben a cikkemben megtalálod a lényeget, hogy mit gondolok a mi “38” éves korosztályunkról: https://www.szalaymona.hu/negyvenen-tul-sem-all-meg-az-elet/   
Hú,ez nagyon jó!!!!! Jó volt Veled tegnap! Most kezdem még feldolgozni!!!! Csak van bennem jól elásva egy istennő is. Meg a fotózásunk szerint is.Nagyon nagyon megszerettelek!
Csoda egy csaj vagy! Remélem tudod! És milyen régen meg akartalak ismerni!
Mona megjegyzése: Sosem hittem a véletlenekben. A  mi kapcsolódásunk adott valamit mindkettőnknek, amire MOST volt szükségünk.
Ezen a linken pedig egy hasonló stílusú képekből készült rövid összeállítást láthattok.
Nézz képeket a facebook oldalamon!
Ajánlatkérés: 

  1Hozzászólás
  • Horváth-Kiss Márti

   2023. március 15. @ 20:24 Válasz

   Nagyon-nagyon köszönöm szivem az élm?nyt,az érzést,a több napig bennem kavargó “hozadék?t” a fotózásnak!
   Igazából még csak 4 darabot láttam a fotókból de már szerelmes vagyok beléjük?
   Úgy éreztem,hogy új nő születik bennem de aztán rájöttem,hogy a régi,Mártis istennős énem,lényem,mozdulataim,érzéseim,zsigerből jövő “dög”-ségem született újj?. Akarom ezt az érzést nagyon!!!!
   Hiszen ez vagyok igazából én!
   Egyszer csak elkezdtem élni a kamera előtt,már nem is voltak nehezek az instrukcióid szerinti lábtartások(mintha emlékezett volna rá a testem)és flowba kerültem,az igazi énemmé v?ltam!

  Hozzászólás írása

  Pin It on Pinterest