Nőnek érezhettem magam

Úr isten!!!!
Nagyon nagyon szépen köszönöm, hogy nőnek érezhettem magam és úgy érzem életem egyik legjobb döntése volt ez a fotózás és hogy mindezt veled csinálhattam!
És a szavaid ismét könnyeket csaltak a szemembe! Mert ilyet nők nem szoktak mondani.

A NŐ titkos vágya!
Egy NŐ vagyok! 38 éves elmúltam. Van két csodálatos gyermekem. Nem járok naponta, sőt hetente sem konditerembe. Nem vagyok tökéletes, mint ahogy senki sem az, de eljött a perc amikor igenis el kell fogadni magam és a testem. Ez vagyok ÉN! Volt aki minden önértékelésem és önbizalmam lerombolta. Megállás nélkül meg akartam felelni neki/magamnak, bizonyítani amikor tudod, hogy bármit csinálsz úgysem nyersz elismerést. Aztán jött valaki, akinek úgy vagyok jó ahogy vagyok, hibákkal, flúgos gondolatokkal. Aki reggel kócosan is szépnek lát. Akit érdekel, hogy mi van velem és nem csak meg kérdezi, hanem meg is hallgatja. Virágot hoz pedig nincs is születésnapom. Elfogadott és olyannak szeret amilyen vagyok. Mindez nagyban hozzájárult a döntésemhez, hogy ezek a fotók el készüljenek. Igen ez minden nőnek jár, hogy meg találja önmagát, hogy szépnek érezze és lássa magát, hogy ragyogni tudjon. De ehhez ki kell törni a megszokások láncai közül, ki kell lépni a komfort zónánkból, egy nagy levegőt venni és elindulni valami felé ami igazán mi vagyunk ott legbelül. Mi NŐk!
Legyen csodás napod!
Nagyon nagyon örülök es hálás vagyok a jó Istennek, hogy meg ismerhettelek.
Megszületett a döntés is, nem tudom hogy örülni fogsz vagy sem ha lehetséges az összes fotót kérném kidolgozva, egy 40×30 cm-es fine art albummal és a gyűrűset szeretném nagy méretben kinyomtatni.
Puszi

Nézz további képeket!
Csatlakozz a facebook oldalamhoz!

Nincsenek megjegyzések

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest