Nyereményjáték fotózásért és más ajándékokért

Az év elején mindig alábbhagy a pörgés, ezért kifundáltam egy nyereményjátékot Nektek.
Nézd meg milyen fajta fotózásokat nyerhetsz!

Portré_1
Portré_2

Családi és gyerek
Páros
Glamour (a ruhás képekre értendő!)
Boudoir 

  1. Fődíj: fotózás velem berendezett stúdióban, 1 óra időtartamban: beváltható portré, glamour (ruhás), páros, illetve családi fotózásra max. 4 főig. A nyeremény a fotózás munkadíját tartalmazza.
  2. Fotózás velem berendezett stúdióban, a fotózás fajtájától függően 1 vagy 2 óra időtartamban: beváltható családi, portré, glamour (ruhás), páros, vagy boudoir fotózásra 50%-os kedvezménnyel. A nyeremény az összes költségre kiterjed, kivéve a stúdió bérleti díja.
  3. 1 db smink és frizura készítésének díja: beváltható portré, glamour, boudoir, páros, családi (max. 4 fő) fotózásnál.

Egy kis kiegészítés: a családi fotózás négy főnél magasabb létszámban minimális plusz költség megfizetése mellett lehetséges.

A nyertesek részére

online ügyfél-galériát biztosítok. A kiválasztott képek mindegyike nyomdakész kidolgozással, teljes retusálással kerül átadásra, a saját szerveremről letölthető formában, az alábbi kép-darabszám átadásával:

  • a portré-, páros és glamour fotózás esetében 20 db,
  • a családi fotózáskor 25 db,
  • 1 órás boudoir esetén 12 db, 2 órásnál 20 db.

Az elkészült fotókból lehetséges magas minőségű, egyedileg tervezett fotókönyv készíttetése is. A megrendelés (tervezési és gyártási) költségei nem képezik a nyeremények részét! A megrendelést legkésőbb a fotózás napján tudom elfogadni, de  cserébe az összes felhasznált képet digitálisan is átadom (ez mindig több a fent jelzett darabszámoknál).

A játékban való részvétel feltételei:

A fotózásokon készült képek kizárólag magáncélra használhatók fel. Minden nyertes hozzájárulását adja ahhoz, hogy az elkészült fotók közül néhány nyilvánosan megosztásra kerüljön (figyelemmel pl. a boudoir fotókra, mely esetben előzetesen egyeztetünk, vagy olyan kép kerül kiválasztásra, amelyen a fotóalany nem azonosítható).

Csak azok vehetnek részt, akik az eredeti (lásd lentebb!) bejegyzések alatt jelölnek meg további személyeket.

Minden résztvevő személy egy ajándékot nyerhet.

A fotózások berendezett stúdióban zajlanak Újpest központi részén. A smink és frizura ezen a helyszínen készül, profi szakember által.

A nyereményekért való részvételért az alábbiakat tedd meg:

  • Lájkold a PhotosFromHeart facebook vagy kövesd be az instagram oldalamat!
  • Oszd meg ismerőseiddel az eredeti bejegyzést a facebookon, vagy az instagramon, vagy küldd el jelen bejegyzés linkjét!
  • A közösségi oldalak egyikén jelölj meg (tag-elj be) 3 olyan ismerősödet kommentben, akikről úgy gondolod, hogy ők is szívesen részt vennének a fotózáson a fenti feltételekkel!

Az a nyertes, aki mindkét közösségi oldalamon is lájkol/bekövet, illetve mindkét helyen is megjelöl 3 személyt kommentben, azok az összes jól sikerült fotót megkapják nyomdakész kidolgozással, teljes retusálással.

A sorsolás

2023.02.20-án, hétfőn lesz este 20 órakor! Ekkor fogom értesíteni a nyerteseket is nyereményeikről.

A fotózások időpontjának egyeztetése és a további részletek ismertetése email cím megadásával lesz lehetséges (természetesen privát üzenetben).
A fenti feltételek mindkét közösségi oldalamon ellenőrzésre kerülnek.
A fotózásokat legkésőbb 2023. április 30-áig tudják beváltani a győztesek. Tehát aki eddig az időpontig ? indoktól függetlenül – nem vállalja a fotózáson való részvételt, elveszíti nyereményét.

Kérdés, kétely esetén keress bizalommal levélben az info.szalaymona@gmail.com email címen, vagy a +36302418371 telefonszámon! Hátha van olyan dolog, amire én nem gondoltam ?

Köszönöm a részvételed! Drukkolok Neked 🙂

Nincsenek megjegyzések

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest