Őszi esküvő – Az őszi esküvők varázslatos hangulata

Milyen szépségei vannak az ősszel megtartott esküvőknek?

6 ok, amiért érdemes ősszel tartanod az esküvőd

 1.  Kellemes a hőmérséklet és gyönyörű marad a sminked egész nap 🙂 És nem fogtok a hőségben kitikkadni.
 2.  Varázslatosak az őszi fények…. Ti is azok lesztek a fotókon!
 3.  Könnyebben találtok szabad időpontot a kiszemelt helyszínen.
 4.  Mindenki ott lehet, aki számotokra fontos. Nem húzzátok keresztbe senki nyaralási szándékait. Higgyétek el, értékelni fogják!
 5.  A szolgáltatások nagy része már kedvezményesen foglalható. A megmaradt összeget pedig a nászutatokra költhetitek.
 6.  Kedvezményes árajánlatot adok én is! A részleteket a cikk végén olvashatjátok!

Meggyőztelek? Olvass tovább és hangolódj gyönyörű őszi esküvői képekkel!

Tudom, a legtöbben a nyári napsütésben szeretnek menyegzőt tartani, pedig az őszi időszaknak is megvan a maga varázslata. Az esték ugyan hűvösebbek, korábban bukik le a Nap. Így viszont nincs kánikula. Megszámlálhatatlan növény, virág, termény áll rendelkezésre a dekorációhoz, és az esküvő stílusához. Az őszre jellemző színekkel adhattok kellemes, meghitt hangulatot a vacsorahelyszínnek, a menyasszonyi csokornak, a tortának. Számos ízletes őszi gyümölccsel és zöldségfélével, változatos termésekkel dobhatjátok fel az esti menüsort.

Nem elhanyagolható tényező a szervezés könnyebbsége sem – tekintve-,  hogy a fő szezon szeptember közepe táján véget ér. Szeptember második felében, októberben pedig könnyebben és kedvezőbb áron találhattok helyszínt és további partnereket. Ők minden tekintetben megvalósíthatják álmaitokat, vágyaitokat, beleértve a nászutatokat is.
Partnereim között sokan bor-rajongók. Magyarország számos borvidékkel rendelkezik. Sok borászati helyszín alkalmas pl. kültéri polgári szertartás, az esti buli megtartására, nem beszélve a  kreatív (páros) fotóidat a szőlőlugasok között is el tudom készíteni.

Az időjárás, mint tényező

Ha elgondolkodtál már az őszi esküvő ötletén, akkor nem kell tovább morfondírozni. Az időjárás okozta kellemetlenségek minden évszakra jellemzőek. A rekkenő hőség helyett kellemesebb hőfokban tölthetitek a napot. Kisebb az esélye annak, hogy a smink elmosódjon, a vőlegényed nem fog beleizzadni az öltönyébe. És senki sem lesz rosszul a melegtől. A virágdekoráció sokkal hosszabb ideig friss marad. Hidegebb idő esetén rétegesen öltözködhettek remek esküvős kiegészítőkkel. Egyre több esküvőszervező tematikusan alakítja ezt az időszakot, hisz rengeteg téma, ötlet valósulhat meg, akár a kedvteléseiteket alapul véve.

Az esküvőtökről az igazán fontos emléketek a képeitek lesznek. Az ősszel készült kreatív fotóknak nemcsak a színekkel adhatunk különleges hangulatot, hanem a napfénnyel is. Ilyenkor dominál a a bordó, a mély vörös, a barnás és sárgás árnyalatok, illetve az arany. Ebben az időszakban korábban megy le a Nap, így a napsugarak beesési szöge sokkal előnyösebb fotózási szempontból, mint a nyár közepén.

Remélem a publikált fotók inspirálóan hatnak Rátok.  Szívesen segítek ötletekkel, a tapasztalatommal segítségül lenni a szervezés során, így időt takaríthattok meg magatoknak. Szívesen ajánlok más szolgáltatókat, akikkel karöltve tökéletessé tehetjük a Ti Nagy Napotokat is!

Néhány nyomós ok, amiért jó velem dolgozni:

– online galériát biztosítok, ahol Ti magatok választhatjátok ki a számotokra legkedvesebb képeket,
– minden átadott képet retusálva kaptok meg,
– gyors és pontos határidővel dolgozom,
– sok mosolyt viszek magammal minden fotózásra, és is adok belőle,
– biztos lehetsz benne, hogy a fotókat jómagam fogom készíteni (nem az egyik tanítványom),
– professzionális felszerelést használok annak érdekében, hogy a képeiteket a lehető legnagyobb biztonságban tudjuk,
– 100%-ig hiteles referenciamunkákat láthatsz a weboldalamon, közösségi oldalaimon,
– változatos, kreatív, érzelem gazdag képeket készítek… És még sorolhatnám 🙂

Remélem megtiszteltek bizalmatokkal!
Esküvős portfólióm
További képek nemcsak esküvő témában

Írjátok meg milyen paraméterek szerint képzeltétek el az esküvőtöket! Például: melyik város, melyik étterem-hotel-kastély, hány fő vendéggel számoltok, a fotózás hozzávetőleges időtartama, stb.? Kérjetek ajánlatot:

  Nincsenek megjegyzések

  Hozzászólás írása

  Pin It on Pinterest