mentor

Portfólió elemzés

Portfólió elemzéssel segítem azoknak a fotósoknak a munkáját, akik fejlődni szeretnének egyedi konzultáció segítségével.

Portfólió elemzés

Magyarország egyik vezető portré- és esküvői fotósa vagyok. Újságokban, magazinokban rendszeresen publikálok. Nevemmel számos helyen találkozhattál már 2006. óta.

2007. óta sokan kerestek fel azért, hogy a véleményem adjam néhány fotó vagy portfólió kapcsán. Ezért úgy határoztam, hogy portfólió elemzéssel segítem azoknak a fotósoknak a munkáját, akik fejlődni szeretnének egyedi konzultáció segítségével. Várom azok jelentkezését, akik úgy gondolják, hogy ezzel a lehetőséggel élni szeretnének.

Akik jelentkeznek részletes, szigorú,  de fejlődésre ösztönző véleményre számíthatnak a lehetséges irányok kijelölésével, hasznos tanácsokkal, helyes megoldásokkal. Természetesen a pozitív visszajelzés sem marad el amennyiben az megalapozott.

További lehetőség tanulni vágyóknak

Lehetőséget kínálok azok számára is, akik éles helyzetben is kipróbálnák magukat az iránymutatásom és felügyeletem alatt esküvőn, stúdió-, vagy kültéri fotózásban.
Vállalom kezdő fotósok oktatását, illetve időszakonként glamour/boudoir workshopot tartok.
További részletek itt: https://www.szalaymona.hu/eskuvofotos-mentor-program/

Várom jelentkezésedet! A részletekért írj az info.szalaymona@gmail.com levélcímre, vagy töltsd ki az űrlapot!

Szívesen konzultálnál velem, vagy tanulnál tőlem? Csak töltsd ki az űrlapot, és hamarosan jelentkezem!

    Ne sokat gondolkodj, mert minden évben korlátozott számú résztvevője lehet a mentor programnak!

    Pin It on Pinterest