Profi fotóst bízunk meg

Kedves Mindenki!

Előre is elnézést kérek a levelem hosszúságáért, de a gondolataimat nem tudtam összeszedni pár mondatban 🙂

A történet ott kezdődött, hogy amint elkezdtünk tervezgetni az esküvőnket, előre eldöntöttük, hogy profi fotóst bízunk meg a Napunk megörökítésével. Rövid netes böngészés után rábukkantam Mona honlapjára és akkor ott el lett döntve, nem kell tovább keresgélnem. Már az első alkalommal órákig beszélgettünk egy kávé mellett, mi beengedtünk az életünkbe, te meg a tiedbe. Az eljegyzési fotózásunk egy örök emlék marad számunkra. Az a pár óra szuper jó hangulatban, lazán, sok nevetéssel telt, köszönhetően elsősorban nektek, Drága Mona! No meg a lila stadionnak! Sok hónap kihagyás után az esküvőnk előtt júniusban tudtunk találkozni. A turai fotózás életem egyik legszebb napja volt! Bár a párommal aznap holt fáradtak voltunk és ezerrel sütött a Nap, mégis olyan ügyesen sikerült elfeledtetni velünk mindezeket, hogy pikk-pakk eltelt 4 óra.
Ja, és kedves Tamás! Köszönjük, hogy megismerhettünk!

Másnapra eljött az esküvőnk napja. Izgulás ezerrel, ahogy lenni szokott. Te meg Ricsi annyira észrevétlenül dolgoztatok, hogy tömegével készültek olyan képek, amiről nem is tudtunk. Fantasztikusan éreztük magunkat életünk legcsodálatosabb napján!
Hálával tartozom a sorsnak, hogy utunk kereszteződött és az ösztöneim feléd sodortak. Remélem még látjuk egymást és hamarosan csevizhetünk egy forró kávé mellett…

Millió puszi és ölelés innen 2500 km-ről:

Roland és Zita

Nincsenek megjegyzések

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest