Savas vagy mentes? Óriásbuborékos esküvői fotózás

Ha ezt a kérdést pincér teszi fel, akkor a savasra szavazok. Jelen esetben viszont semleges kémhatásról kell beszélni.

Állandó jelleggel ötletelek, fantáziálok azért, hogy mindig valami újjal rukkolhassak elő. Pár hónapja volt egy megkeresésem és egy vízióm. Hogy közelebb kerüljek a megvalósításához, tárgyalnom kellett valakivel és fotóalanyokat  kellett találnom, akik partnerek lesznek az elképzelésemben és vállalják a kísérleti nyúl szerepét.
Így történt, hogy megkerestem levélben azt a párt, akik az idei szezonra elsőként foglaltak le még tavaly. Bevallom nagyon féltem a visszautasítástól. A válasz viszont több volt mint meglepő. Kiderült, hogy Szilvi “megszállott bubifüggő”. (Erre szokták azt mondani, hogy boszorkányság, de örülök, hogy manapság már nem divat a máglyán-égetés 🙂 ) Évek óta minden kirándulás, nyaralás alkalmával, a magaslati helyekre viszi magával a bubicsinálót.  Sőt, amikor Attila megkérte a kezét, akkor is nála volt, de elfelejtette megfújni 🙂

Aztán volt még egy óriási tényező, ami minden elképzelésünket padlóra küldhette volna. Az a tényező, amit egyszerű halandó nem tud befolyásolni. Az időjárás. Az, hogy az első kitűzött napon csodálatos tavaszi, napsütéses időnk volt, olyan és annyi légmozgással, ami szükséges volt a bubikhoz, az maga volt a Kánaán. Előtte való nap szinte egész nap esett, másnap pedig végig borús volt.  Még most sem hiszem el, hogy minden így klappolt egyszerre.
Így volt ez a második óriásbuborék-fotózás alkalmával is, amikor pedig az első kísérleti fotózást esküvői ruhában ismételtük meg Petrával és Benyóval. A ruhákért hálás köszönetem Halász Éva ruhatervezőnek!

Mindannyian nagyon élveztük a fotózást, pedig nem volt könnyű dolgunk. Az esemény fülig érő mosolyt csalt az arcunkra és meg nem hívott vendégeket vonzott körénk. Jómagam extázisban vagyok még mindig, pedig jóformán csak a keresőn keresztül láttam az óriásbuborékokat. Sajnáltuk szétpukkasztani őket. Az igazi kihívás az volt benne, hogy a fotókat úgy kellett elkészíteni, hogy a bubik jól látszódjanak, de a fotókra ne kerüljenek olyan részletek, amik nem eljegyzési fotókra valók.

[Contact_Form_Builder id=”2″]

Köszönöm mindenkinek a részvételt és hogy megbíztatok bennem, hallgattatok az öltözködési tanácsaimra, és köszönöm a desszertet, amiről eszetekbe jutottam (Mon Cheri), kedves figyelmesség Tőletek! Nagyon jó volt Veletek együtt “dolgozni” !

Nincsenek megjegyzések

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest