Csak kérni kell és megadatik

Avagy, három legyet egy csapásra.

Tavaly ősszel nagyon vágytam arra, hogy téli hóesésben vagy havas környezetben készíthessek egy esküvői fotósorozatot. Bár az időjárás e tekintetben kegyes volt hozzám ezen a télen és jelentkezők is akadtak, ám esküvői fotósorozat valamiért mégsem születhetett.

Történt aztán, hogy kedden megcsörrent a telefonom. Zsuzsa, akihez egy esküvő (mi más? :-)) fűz, első kérdése az volt, hogy ráérek-e este? (Sokféle gondolat átfutott a fejemben, hogy vajon miért a kérdés?)

Zsuzsa a fejébe vette, hogy éjjel, hóesésben szeretne fotókat készíttetni magáról és párjáról. Az időzítés több volt mint profi 🙂 Az idő már-már tavasziasra fordult az elmúlt egy hét alatt, de ezen a reggelen sűrű hóesésre ébredt az ország, az időjósok pedig szerdára ismét 10-14 fokot jósoltak. Tehát nem volt idő a sok gondolkodásra. A gyors programátszervezést követően létrejött a randi.

Mint ahogy a mellékelt ábra mutatja, a fotózás megvalósult. Az esemény annyira felpörgetett bennünket, hogy a bandzsidzsámping sem tudna ekkora adrenalin szint növekedést okozni.

Zsuzsa Bear Grylls-t is meghazudtolva állta a hideget a három órás fotózás alatt. Íme a nap utolsó fotója:

E fotózással végre teljesült két vágyam (havas és az éjszakai fotózás), de nem kisebb eufóriát okozott, hogy egy ilyen „bevállalós” párossal dolgozhattam együtt.

Szerencsére Zsuzsáék egészségesek, köszönhetően néhány népi eredetű orvosságnak 🙂

Már készülünk a következő dobásra. Várom, hogy csörögjön a telefonom 🙂

 

3 hozzászólás
 • Zsu

  2012. március 2. @ 08:40 Válasz

  Hogyan hasznosítsunk egy 5 éve a szekrényben fölöslegesen lógó ruhát?
  Avagy hogyan hozzunk össze egy fotózást 10 óra leforgása alatt? (időjárás, fotós, ruha, kozmi, fodri, ékszer, no és egy pasi:) )

 • Zsu

  2012. március 2. @ 08:58 Válasz

  Monának külön köszönet és kimondhatatlan hála, hogy a reggeli sokkoló telefon után, időben – térben no és hóesésben teljes menetfelszereléssel rendelkezésre állt :))) Mikor reggel felkelt ez egészen biztos, hogy nem fordult meg a fejében, hogy vajon mi vár még ma rá?!:))))

 • » Blog Archive » Pillangó hatás

  2012. november 12. @ 17:18 Válasz

  […] Hát…. öööö…. hogy is mondjam?…. Van nekem egy nagyon hibbant párom. Ha hülyéskedésről van szó, rájuk mindenben számíthatok. Íme, ők azok: https://www.szalaymona.hu/blog/2012/03/01/csak-kerni-kell-es-megadatik/ […]

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest