esession

Eljegyzési és páros fotózás

Esküvőfotósként abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a párjaim sorsát sok éven keresztül nyomon követhetem. Kapcsolatunk általában egy-egy portrésorozattal, vagy az eljegyzési fotók készítésével kezdődik, majd folytatódik életük egy igen fontos állomással, az esküvővel.

Az eljegyzési fotók, vagy e-session, jegyesfotózás

A nevével ellentétben nem feltétlenül az esemény dokumentálását jelenti, mint inkább egy felszabadult, szenvedélyes vagy vidám hangulatú tartalmas időtöltést, melynek eredményeképpen megörökítésre kerülnek fiatalságotok, közös életetek legszerelmesebb szakaszának legboldogabb pillanatai.
Ezen túlmenően a Veletek való kellemesebb kapcsolat kialakítását segíti elő, könnyedebbé teszi a fotózást az esküvő napján, mivel tudni fogjátok mire számíthattok, így magabiztosabbak lesztek a nagy napon. Ezek a fotók kerek egésszé teszik majd az esküvői fotósorozatot is, továbbá felhasználhatók klipben és az albumban is, köszönőajándékok, meghívók, fontos részévé válhatnak, kapcsolódhatnak az esküvői dizájnhoz.
A fotókkal közölhetitek az örömhírt barátaitokkal, rokonaitokkal.
Az alkalomra öltözhettek elegánsan, vagy laza, sportos stílusban is. Néhány apróbb kellék segítségével közös emlékeiteket is rácsempészhetjük ezekre a felvételekre.

A folytatás lehet a házassági évforduló, vagy pocakfotózás. A kapcsolatunk pedig a gyermek(ek), a család, illetve fontos események megörökítésével teljesedik be. Büszke vagyok arra, hogy egykori párjaim között jónéhány esetben olyasfajta ez a kapcsolat, amire mások azt mondanák: barátság.

Eljegyzési- és páros fotózás képekben.

KATTINTS IDE ÉS KÉRJ AJÁNLATOT!

Kérj ajánlatot! Írd meg milyen elképzeléseitek vannak! Szívesen segítek a helyszínkeresésben is!
Ne várd meg, míg mások lefoglalják a legszebb nyári napokat!
Adatvédelmi nyilatkozat

    Pin It on Pinterest