esession

Eljegyzési és páros fotózás

Esküvőfotósként abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a párjaim sorsát sok éven keresztül nyomon követhetem. Kapcsolatunk általában egy-egy portrésorozattal, vagy az eljegyzési fotók készítésével kezdődik, majd folytatódik életük egy igen fontos állomással, az esküvővel.
Ezt követi majd a kismama- és babafotózás, a kistesó(k), a különféle családi események fotózása is. Fantasztikus érzés látni ahogy a gyerekek cseperednek.

Az eljegyzési fotók, vagy e-session, jegyesfotózás

A nevével ellentétben nem feltétlenül az esemény dokumentálását jelenti, mint inkább egy felszabadult, szenvedélyes vagy vidám hangulatú tartalmas időtöltést. Ennek eredményeképpen megörökítésre kerül a fiatalságotok, közös életetek legszerelmesebb szakaszának legboldogabb pillanatai. Ám egyáltalán nem zárja ki, hogy egy kreatívan megszervezett lánykérésben is cinkostárs legyek!

Ezen túlmenően a Veletek való kellemesebb kapcsolat kialakítását segíti elő. Könnyedebbé teszi a fotózást az esküvő napján, mivel tudni fogjátok mire számíthattok. Így magabiztosabbak lesztek a nagy napon. Ha addig úgy éreznétek, hogy zavar a fotós jelenléte, a nagy napra ez egész biztosan elmúlik. Továbbá elősegíti azt is, hogy lássam mennyire tudlak benneteket bevonni a fotózásba. Melyik az ideálisabb profilotok.
Ezek a fotók kerek egésszé teszik majd az esküvői fotósorozatot is, továbbá felhasználhatók a slideshow-ban és az albumban is. Köszönőajándékok, meghívók, fontos részévé válhatnak, kapcsolódhatnak az esküvői dekoráció tematikájához is. A fotókkal közölhetitek az örömhírt barátaitokkal, rokonaitokkal elektronikus vagy nyomtatott formában.
Az alkalomra öltözhettek elegánsan, vagy laza, sportos stílusban is. Néhány apróbb kellék segítségével közös emlékeiteket is rácsempészhetjük ezekre a felvételekre.

A folytatás lehet

a házassági évforduló, vagy a pocakfotózás. A kapcsolatunk pedig a gyermek(ek), a család, illetve fontos események megörökítésével teljesedik be. Büszke vagyok arra, hogy egykori párjaim között szép számban vannak családok, akik hosszú évek óta visszajárnak hozzám.

Eljegyzési- és páros fotózás a weboldalamon és a facebook-on.
Ha pedig egy kicsit bátrabb vagy, szívesen leszek cinkostársad egy glamour és/vagy boudoir fotósorozatot akár fotókönyvvel együtt, amellyel meglepheted a vőlegényedet. Nézz meg egy kedvcsináló zenés összeállítást!

KATTINTS IDE ÉS KÉRJ AJÁNLATOT!

Kérj ajánlatot! Írd meg milyen elképzeléseitek vannak! Szívesen segítek a helyszínkeresésben is!
Ne várd meg, míg mások lefoglalják a legszebb nyári napokat!
Adatvédelmi nyilatkozat

    Pin It on Pinterest