Számomra nagyon rövid időn belül kiderült, hogy mennyire hasonlóan gondolkodom

sok mediátorral, coach-al, vagy szín- és stílustanácsadóval. Sok mindenben azonos az értékrendünk.

Hasonlóság mutatkozott abban is, hogy a partnereink számára a szakmai elhivatottságunknak, szenvedélyünknek köszönhetően mennyi plusz élményt tudunk nyújtani az alap “szolgáltatásaink” mellé.
Eltökéltem, hogy azoknak a hölgyeknek, akik hozzám fordulnak  – akár Te is lehetsz az!-, tovább segítem őket a kibontakozásban, kiteljesedésben.
Megerősítem a női lényedet, vagy segítek megtalálni azt, ha még nem volt benne részed! Tartozz a fiatalabb korosztályhoz, vagy a negyvenen-ötvenen felüliekhez! Kihozom belőled a maximumot!

Megerősítem a benned rejlő NŐ-t!

Magasabb szintre emelem az önbizalmadat. Segítek önmagad felvállalásában vagy az önmagaddal való harmónia kialakításában, és az elfogadásban. Minden eszközömmel azon leszek, hogy egy új szintre léphess.
Tisztában vagyok vele, hogy ehhez nem kis bátorság szükséges. De megvan tapasztalatom a saját magam szakterületén abban, hogy ezeket a korlátokat hogyan lehet átlépni. Mi sem szolgál erre nagyobb bizonyítékul, mint azoknak a hölgyeknek a tapasztalata és véleménye, akik már jártak nálam. Különösen azok a NŐ-k, akiket már többször fotózhattam. Minden eddigi tapasztalatomat felhasználva pedig még hatékonyabb tudok lenni abban, hogy megerősítést, támaszt adjak és egyben irányt mutassak… Neked!
Szinte minden nőt foglalkoztat az a téma, hogy hogyan legyen még jobb ember,

még jobb anya és még jobb nő.

piros ruhás női portré
Napjainkban olyan komplex feladatot jelent NŐ- nek lenni, hogy gyakran azt érezhetjük, hogy elveszítettük valamelyik területen a fonalat. Az sem könnyíti meg a helyzetet, hogy a mai világban mindenhonnan a tökéletesség ideáját erőltetik ránk. Persze szívünk mélyén tudjuk, hogy a valóság nem tökéletes és inkább igazinak kellene lenni. Saját tapasztalatainkat a férfiak is megerősítik, miszerint az a vonzó nő, akinek van kisugárzása.
Ennek a nőnek a megtalálásában leszek/leszünk a jobb kezed. Feltéve, hogy megtisztelsz a bizalmaddal. Eddigi munkáim során is mindig arra derült fény, hogy senki sem tartja magát tökéletesnek. És mindenkivel egyet értettem abban is, hogy a hitelesség és az őszinteség megléte sokkal nagyobb bizalmat kelt másokban.
Az a gondolat pattant ki a fejemből, hogyha jártál már más szakembernél (akár életviteli, akár szín és stílustanácsadónál, stb.) aki segített a fejlődésben Neked, miért ne koronázhatnád meg az eredményeidet egy élményekkel teli fotózással?

Egy ilyen glamour vagy boudoir fotózásra majd úgy fogsz készülni, akár egy ünnepre.

Ha már volt – vagy tervezel menni – tanácsadásra, ahol megálmodják számodra a legjobb sminket, frizurát és segítettek megtalálni az öltözési stílusodat. Vagy segítettek kilábalni egy gödörből, egy traumából, hogy Te – mint NŐ – jobban érezd magad a bőrödben és az önbizalmad is megerősödjön, gyere el egy fotózásra is. Észrevétlenül fogom kihozni belőled, hogy a legideálisabb pózokban megmutathassalak:  Téged. Előcsalogatom belőled azt, amire azt mondanád első blikkre, hogy nem vagy rá képes. Felszínre hozzuk azt, akinek valójában érzed magad, de nem merted még megmutatni senkinek. Vagy mert épp megerősítésre vágysz. És végül – de nem véglegesen!! – amikor majd a fotókönyvet elkezded lapozni, felkiálthass: Igen! Ez vagyok én!

Neked csak az lesz a dolgod, hogy száz százalékban kiélvezd ezt a napot!
Fülöp Edina szín- és stílus-tanácsadóval közös árajánlatunkat ITT találod. Minden további kérdésedre készséggel válaszolunk. És természetesen várunk szeretettel!

Ha letérnél az utadról, a fotókönyvedet bármikor újra átlapozhatod!

Ezáltal mindig felidézheted, hogy mire vagy képes. Ha egyszer már megcsináltad, az ott marad benned, csak újra a felszínre kell hoznod. Hosszútávon mindig meg fog erősíteni abban, hogy higgy magadban. A harmonikus és kiegyensúlyozott NŐt fogod látni a tükörben. Ez azért is lehetséges, mert a szakemberektől olyan tudást kapsz, amit a hétköznapok során is alkalmazni tudsz. A tudatos megjelenés okozta előnyös változást mások is észre fogják venni. Te pedig besöpörheted a bókokat és az elismerő pillantásokat. Könnyebben fogsz szót érteni másokkal. A magánéleteden túl a munkádra is pozitív hatással lesz.
Az biztos, hogy itt minden  csak Rólad fog szólni. Neked, Veled fogok dolgozni. Érted fogok tenni, hogy kiteljesedett boldog Nő lehess.
Többféle csomagajánlatot alakítottam ki, amely már évek óta jól működik.
Szeretettel várom a jelentkezésedet az alábbi email címen, vagy ezen űrlap kitöltésével:


    info.szalaymona@gmail.com.
    További képeket találsz a facebook oldalamon is!

    Pin It on Pinterest