petphoto

Kis kedvencek fotózása

A kutya az egyetlen olyan állatfaj, amely tudományos nevében megkapta a familiaris, azaz családhoz tartozó jelzőt (forrás: Wikipedia).  Bár elcsépelt, de a kutya évezredek óta az ember egyik leghűségesebb társa. Meggyőződésem, hogy ha a kutya sérülést okoz az embernek, az legtöbbször az ember hibája. Alapvetően nem félek a kutyáktól, és ezt ők is érzik. Ettől függetlenül a kutya viselkedése megváltozhat az idegen környezettől, egy hirtelen mozdulattól, a gazdi felfokozott lelki állapotától, amit a fotózás is kiválthat benne.

Urbánus világunkban akkor érzik a legjobban magukat, ha a gazdi közelében lehetnek. A fotóimon keresztül szeretném megmutatni, hogy a kutya bármire rávehető megfelelő odafigyeléssel és motivációval. Célom egyfelől eloszlatni a kutyákról kialakult rossz előítéleteket, másfelől azoknak a gazdiknak szeretnék szép emlékeket adni a fotók által, akiknek kedvencük nemcsak egy társ, hanem “A Társ”.

A fotózásokat vállalom stúdiókörülmények között, illetve adott helyszínen. A fotózás a kutya neveltetésétől függően, általában 1 órát vesz igénybe. A fotózáshoz szükség lesz jutalomfalatokra, kedvenc játékokra, egy újdonságra, a kutya szőrzetétől függően kefére/fésűre, illetve szőrzettől függően előzetes kutyakozmetikára. Azok a kutyák, akik az alap engedelmességi szabályokat ismerik, értelemszerűen könnyebben lehet fotózni stúdiókörülmények között. Nevelés hiányában leginkább otthoni környezetben érdemes gondolkodni.

Várom tenyésztők, menhelyek munkatársainak jelentkezését is. Vállalom továbbá más házi kedvencek fotózását is.

KATTINTS IDE ÉS KÉRJ AJÁNLATOT!

Szívesen készítek kedvencedről stúdiós vagy kültéri felvételeket. Kérj ajánlatot!

    Pin It on Pinterest