portrait

Portré fotózás

Porté weboldalhoz vagy saját célú felhasználásra,
üzleti (business) portréfotózás,
zsánerképek

Meggyőződésem, hogy nem kell ahhoz modellnek lennie senkinek, hogy valakiről igazán jó portréfotók készüljenek. Mindenkiben van valami szépség és kedvesség, valami egyedi, amit egy jó szemű fotós észrevesz  és kihangsúlyoz. Számomra játékos kihívást jelent, hogy minden modellben más úton-módon oldom fel a feszültséget, az izgatottságot. Minden egyénből másképp hozom ki a maximumot.
A portréfotózás alapjait még az analóg (filmes) világban sajátítottam el. Az évek alatt szerzett tapasztalat és rutin igazi segítőtársammá vált.

Az emberi arc évezredek óta az egyik legközkedveltebb, de egyben a legnehezebb emberábrázolási forma. A portréfotózásnak megvannak a maga szabályai. Ezeket néha fel kell rúgni ahhoz, hogy azt a hatást érhessem el, amit kifejezésre szeretnék juttatni. Készítéséhez alapvetően a következő tényezők megléte szükséges: jó összhang a modell és fotósa között, megfelelő mennyiségű, minőségű és irányú fény(ek), megfelelő objektív (ún. portréobjektív), illetve ideális környezet.

A fotók elkészítésére van lehetőség kül- és beltéren egyaránt, illetve stúdiókörülmények között. Szükség esetén ajánlok megbízható, igényes sminkes és fodrász szakembert. A színvonalasabb stúdiókban sminkes szolgáltatás is igénybe vehető. Szívesen segítek.

A portréfotózás célja eltérő lehet. Az ajánlatkérésben írd meg, milyen céllal készíttetnéd a fotókat, mert ez nagymértékben megkönnyíti és hatékonnyá teszi a közös munkát!

További képek a weboldalamon, az instagramon és a facebook-on. Köszönöm, ha bekövetsz!

KATTINTS IDE ÉS KÉRJ AJÁNLATOT!

A portré- és zsánerképek elkészítését vállalom stúdióban, kültéren, vagy megadott helyszínen. Kérj ajánlatot!

    Pin It on Pinterest