events

Rendezvényfotózás

professzionálisan

Társaságok, egyesületek, vállalatok, vállalkozások életében is bekövetkezhet egy-egy olyan esemény, melyet érdemes igényes fotókon megörökíttetni. Bár felgyorsult világunkban ma már sok cég tulajdonát képezi legalább egy digitális fényképezőgép, mely lehet egy egyszerűbb compact kamera, de lehet komolyabb eszköz is. Az a személy aki a cég eseményeinek megörökítésére vállalkozik, legtöbbször a fotózásért rajongó, hobbifotós. Azonban vannak esetek amikor a szakember munkájára van szükség.

A vállalkozások szinte kivétel nélkül rendelkeznek weboldallal. Egyre több cégvezető ismeri fel a cég életében előforduló fontosabb események, rendezvények professzionális szintű megörökítésének és a fotók weboldalon történő publikálásának jelentőségét.

Egész biztosan találkozott már Ön is életlen, sötét vagy épp túl világos, esetleg a valósághoz képest eltorzult színű felvételekkel, illetve a pirosan ?világító? szemekkel a fotókon. Ennek az az oka, hogy nem minden felszerelés alkalmas arra, hogy mindenféle körülmények között kiváló képek születhessenek. Egy gyakorlott fotós ismeri ezeknek a hibáknak az okait és rendelkezik azokkal az eszközökkel is, amelyekkel ezek a hiányosságok kiküszöbölhetők.
Nem elhanyagolható el, hogy az eseményen a fotós szerepét olyan személy tölti be, akit magával ragad az események sokasága, melynek következtében a fényképezésrészben-egészben elmarad, vagy egy felfogadott fotográfus, akinek feladata, hogy minden fontos mozzanatot és a lényeget megörökítse, elkapjon egy-egy sokat mondó pillanatot, visszaadja az események hangulatát.

Szívesen állok rendelkezésre

Rendezvény, konferencia, kiállítás, csapatépítő tréning, ünnepély, díjátadó, megnyitó és egyéb események fotózásában, professzionális kivitelezésben. Minden esetben egyedi árajánlat kerül kiadásra. Az ár függ az esemény helyszínétől, az időtartamtól, az események számától, stb.
További referenciák: Rendezvényfotózás | Szalay Mona esküvői fotóművész
Facebook oldalam

KATTINTS IDE ÉS KÉRJ AJÁNLATOT!

Kérj ajánlatot!

    Pin It on Pinterest