Tyuttyik, avagy kutyafotózás Mona-módra

Ismét egy új területre tévedtem. Gyerekkorom óta imádom a kutyákat (nekem tyuttyik), de különféle okok miatt sosem volt lehetőségem saját kutyát tartani.  Ismerőseim körében és a lakókörnyezetemben élők kutyáival azonban mindig jó kapcsolatot ápolok 🙂
Fotós pályafutásom során modelljeim mellett is gyakran fotózhattam házi kedvenceket. Azok akik igazán nagyon szeretik kutyáikat, ők elhozzák az esküvőre is kedvencüket az én legnagyobb örömömre 🙂 Ők az örömkutyák 🙂

Mint minden más esetben, a kutyafotózásokon is szeretnék valamivel kitűnni a többiek közül. Folyamatosan keresem, kutatom a kiegészítőket és ötletelek, amitől ezek a fotók is olyan Monásak lehetnek. Szeretném visszaadni egy-egy tyuttyi saját egyéniségét a fotókon. Tovább nem cséplem a szót, mert azt gondolom az elkészült fotók magukért beszélnek.
Gyakran nézem a televízióban Cesar Millan műsorát. Ha az ő nyomdokaiban nem is léphetek, de nem titkolt vágyam, hogy megkaphassam a fantasztikus kutyafotós nevet 🙂

Első kedvencem Vito (cane corso). A fotózáskor még igencsak növekedésben volt, pedig a méretei így sem voltak aprónak mondhatók 🙂 Az erejéről már nem is beszélek.

Ő Norton (amerikai buldog). Habitusa miatt sokan félnek tőle, pedig nála jámborabb ebbel ritkán találkoztam. Hihetetlen türelmével és nyugalmával teljesen levett a lábamról.

Ők Mango és Joys (rövidszőrű belga juhászkutyák). Elképesztően okosak és játékosak. Mango a világ egyik legképzettebb mentőkutyája 🙂 (Az RTL Klub reggeli műsorában is szerepelt.)

A fotózáson szerzett tapasztalatom pedig azt mondatja velem, hogy pimaszul “beleröhögni” a kamerába minden kutya tud 🙂 Ő Chips (border collie). Leginkább élénk figyelmével tűnt ki a többiek közül. Az egyik legenergikusabb és a legtöbb foglalkozást igénylő fajta.

Szeretnék a jövőben is kutyákkal, sőt nemcsak ebekkel együtt dolgozni. Ha hüllőt tartasz attól sem riadok vissza! Kérj ajánlatot!

  Ezúton is köszönöm Diának  a segítségét!
  Bővebb információ ITT olvasható.

  1Hozzászólás
  • Németh Adrienn

   2014. január 16. @ 19:14 Válasz

   Kedves Mona!
   Mint Vito kutya egyik gazdája, nagy büszkeséggel és gyönyörűséggel nézegettem a képeket és olvastam az írásodat. Nagyon jók a képek, gratulálok! Visszaemlékezve Vito és a szőnyegek fotózására, nagyon jó hangulatban telt, úgy gondolom, mindannyian élveztük és az eredmény is szuper lett. Ja, és a fantasztikus kutyafotós címre szívesen jelölnélek! További sok sikert és örömet kívánok a munkádhoz!
   N. Adrienn

  Hozzászólás írása

  Pin It on Pinterest