slideshow

Zenés portfólió

Az eljegyzési képekből, vagy a külön napi kreatív fotókból készült slideshow-t a vacsorán,
a Ti nagy napotokon levetíthetjük. Garantált siker!

Az esküvői portfólió mellé egy zenés slideshow-val is kedveskedek Nektek

Ezek ugyan nem helyettesítik a mozgóképet, mégis mesélnek. Feltölthető mobileszközre, így mindig nálatok lehet. A zenés slideshow összefoglalja a nagy nap eseményeit, átfogó képet ad az esküvőtök napján történtekről.
Másrészt olyan érzéseket váltanak ki belőletek, melynek mértékét papír zsebkendő csomagokban lehet csak mérni.

Gabi és Szabi frenetikus napja

Bazi nagy görög lagzi

Fényes esküvő

Farsangos esküvő

Fergeteg party 

A ’20-as évek hangulatában

Egy vékony metszet a fotóimból

Az esküvő egyszeri és megismételhetetlen esemény. A legfontosabb pillanatait egy életen át megőrizni, felidézni a nehéz időszakokban, erőt meríteni belőle csak akkor érdemes, ha a fotók tökéletesen tükrözik a nagy nap érzelmeit. Ezt csak kevés fotós képes úgy megörökíteni, hogy a későbbiekben is ugyanolyan érzéseket váltsanak ki belőletek, vagy a rokonaitokból, mint amit aznap fogtok majd érezni. 

Ehhez elengedhetetlen az átélés, az egyéni látásmód, a professzionális felszerelés, de a sok élet- és szakmai tapasztalat.

Mindezeket kiegészítem egy zenés slideshow-val is, amelyet különös gonddal kiválasztott képek felhasználásával állítok össze. Gyakran hozok létre olyan felvételeket is a nap folyamán, melyek segítenek visszaidézni kevésbé jelentős perceket is. Egy-egy ilyen részletfotó  láttán eszetekbe fog jutni, hogy az adott pillanatban mire gondoltatok, milyen érzéseitek voltak. Hozzá tudtok majd kapcsolni sok olyan pillanatot, melyet az esküvő után hamar elfelejtenétek.
A legfrissebb esküvői slideshow-kat a VIMEO2, a régebbi összeállításokat pedig a VIMEO1 oldalon láthattok.

Esküvős portfólióm

Pin It on Pinterest