Negyvenen túl sem áll meg az élet

Sőt! Ott kezdődik igazán!

Egy nagyon találó mondás szerint 40 felett minden Nőnek jogában áll eldöntenie, hogy hány éves. És bár viccesnek tűnik, mégis nagyon igaz. Mert az aki szenvedéllyel éli az életét, aki felszabadultan tud örülni apró dolgoknak, aki őszintén tud még lelkesedni és úgy egyáltalán pozitívan gondolkodni jelen világunkban, ?. nos az az ember elégedett tud lenni önmagával, elfogadja a szarkalábakat, a plusz kilókat. Azok a NŐK és FÉRFIAK tudnak mosolyogni minden nap. És a mosoly ? mint köztudott ? fiatalít.

Egy nagyon kedves visszajelzés a férjtől: Megjelenik bennem a szerelem és a vágy a feleségem iránt 

A negyvenes nők és férfiak

Sajnálatos tény, hogy sokan nem tudnak a változásokkal megküzdeni, mert hosszú ideig a szépségideál a fiatalokhoz és a karcsúsághoz, férfiaknál pedig a kidolgozott izmos testhez volt köthető. Pedig számos olyan személy került már a kamerám elé, akik 5-10, de akár 15 évet is letagadhatnának valós korukból. (Rendben, elismerem, ez némi genetika is.)  A negyvenesek már jól tudják milyen viselet a legelőnyösebb számukra. Határozottabban tudják mire van szükségük és azt meg is tudják fogalmazni. Sokkal nyitottabbak az új és izgalmas felfedezésekre. Őszintén tudnak sírni és nevetni, kimutatni érzelmeiket a másik nem iránt.

Sokan 40-50 körül kezdenek bele valami olyan tevékenységbe, amihez korábban nem volt bátorságuk. Ekkorra találnak rá igazi önmagukra és válnak igazán magabiztossá. Boldoggá.
Persze, ha valakinek van egy erős támasza házastársként, aki helyt áll a családban, munkában, és az ágyban, azoknak nyilván könnyebb fiatalnak maradniuk. És ez bizony meglátszik a mosolyukon is.

Sajnálatos tény az is, hogy Magyarországi a válások száma világszinten is igen magas. Viszont az újrakezdők sokkal nagyobb eséllyel indulnak egy új és boldog kapcsolat megtalálásában. Ők azok, akik el tudják fogadni önmagukat minden előnyükkel és minden negatívumukkal együtt. A kiegyensúlyozott lélek pedig vonzza a másik nemet.

Bebizonyítom, hogy 40 (50) felett is készülhetnek Rólad is jó fotók

Vannak hölgyek, akik úgy érkeznek hozzám, hogy rámutatnak azon testrészeikre, amelyeket nem szeretnének viszont látni. Ezt hiúságból nehezebb elfogadni (tudom). Ám a férjnek, vőlegénynek, kedvesnek, a szeretett NŐ kisugárzása ezerszer a fontosabb a kilóknál. Ugyanez igaz a férfiakra is. Azok a bizonyos szarkalábak és az őszes halánték?. És a férfiak legtöbbje szó szerint irtózik a fotózástól és megelégszik egy-egy telefonos képpel. Pedig egy jó szakember ? az átlag fotóshoz képest ? élvezetessé tudja tenni a fotózást.
Nos ebben tudok a segítségedre lenni. Az egyszerű portrétól kezdve, a glamour és boudoir fotózásokig. Legyen a fotózás célja egy CV, egy kedves emlék ajándék, vagy a társkeresés…
Nézz képeket itt! https://www.szalaymona.hu/szalay-mona-portfolio/

Esküvőfotósként sok hölgyből (fiatal, középkorú, vagy idősebb) érzem a bátortalanságot, az önmagával szemben állított korlátokat, kétségeket. Pedig ott van bennük a báj, a nőies kecsesség és titokzatosság. De mindez egy jó szakember nélkül mit sem ér. Egy olyan fotós, aki észreveszi az apró mozdulatokat, ismeri a jó beállításokat, pózokat, és eredményesen feloldja a feszültséget. Megvan hozzá a kora és így megvan benne a kellő rutin és tapasztalat. Ettől fogva változatos portfóliót tud összeállítani egy átlag fotóshoz képest. Tapasztalataim szerint egészen addig tart ez a kételkedés, amíg meg nem mutatom az első igazán csajos-nőcis-dívás vagy pasis-férfias-sármos felvételt a kijelzőn.

“Szia Mona!
Sajnos, sokan küzdenek önértékelési problémával. Miután Nálad jártam fotózáson, azt mondtam az ismerőseimnek, hogy minden nőnek egyszer el kellene mennie. Ha jól érzi magát a bőrében azért, ha meg nem, akkor azért, hogy átélje-megélje azt az érzést “én is szép és dögös vagyok!”  Nekem nagy élmény volt.
Puszi: Erika”
És bizakodó is vagyok, mert most még csodákra nem vagyok képes, de sokaktól kaptam már ilyen visszajelzést. A vendégkönyvemben elolvashatod mások milyen élményekkel távoztak.
További képek a facebookon is!
Nézz meg egy kedvcsináló zenés összeállítást a boudoir fotókból!

Munkám során a kifinomultság, elegancia, érzékiség, a női titokzatosság és a jó ízlés a fő szempont. Modelljeim egytől egyig hétköznapi lányok, asszonyok, feleségek, édesanyák, fiúk, férfiak, férjek, édesapák. Az  ajánlatkérő űrlap alatt még találsz további képeket!
Új dologba belekezdeni, új életet kezdeni pl. egy válás után vagy váltás után…. Gyere el egy önbizalom-növelő-fröccs-fotózásra!

   

  H. V. 2016.11.16.:
  “A NŐ titkos vágya!
  Egy NŐ vagyok! 38 éves elmúltam. Van két csodálatos gyermekem 18, 9 évesek. Nem járok naponta, sőt hetente sem konditerembe. Nem vagyok tökéletes, mint ahogy senki sem az, de eljött a perc amikor igenis el kell fogadni magam és a testem. Ez vagyok ÉN! Volt, aki megalázott, megvert, aki minden önértékelésem és önbizalmam lerombolta, sárba tiporta, aki a saját torz képére akart formálni, pedig azt mondta szeret. Azt vette el tőlem ami a legfontosabb az életemben, a hitemet. Hogy higgyek magamban, hogy képes vagyok rá.
  De mit is jelent ez a szó hogy szeretlek? Ma már más értelmet nyert nálam, sokan össze keverik a birtoklással. Sokáig elhittem amit mond, sőt biztos voltam benne, hogy semmire nem vagyok képes, semmiben nem lehetek sikeres, mert nő vagyok és van aki szerint ez egy nőnek, vagyis nekem nem jár. Megállás nélkül megfelelni, bizonyítani, amikor tudod, hogy bármit csinálsz úgysem nyersz elismerést.
  Aztán jött valaki akinek úgy vagyok jó ahogy vagyok, hibákkal, flúgos gondolatokkal. Aki reggel kócosan is szépnek lát. Akit érdekel, hogy mi van velem és nem csak megkérdezi, hanem meg is hallgatja. Aki csendben nézi ahogy alszom. Virágot hoz, pedig nincs is születésnapom.. csak úgy. És ami a legfontosabb: bátorít és biztat. Igen van ilyen ember is.
  És tudjátok mi a baj? Hiába próbáltam elhinni a pozitív szavakat, valamiért nem ment. Mindig hátsó szándékot éreztem, és úgy gondoltam csak azért mondja, mert ezt akarom hallani. Pedig lassan, sok-sok idő után rá jöttem, hogy ezek őszinte szavak. Azért mondja, mert így is gondolja.. mert elfogadott és olyannak szeret, amilyen vagyok.
  Nagyban hozzájárult a döntésemhez, hogy ezek a fotók elkészüljenek, hogy igen értékes ember vagyok és van aki így lát tökéletesnek. És legyen önbizalmam és önbecsülésem mert ez kell, hogy az ember boldog és kiegyensúlyozott legyen. Igen ez minden NŐnek jár, hogy meg találja önmagát, hogy szépnek érezze és lássa magát, hogy ragyogni tudjon. Merjünk álmodni és az álmokat megvalósítani, mert egy életünk van és nem tudjuk meddig élvezhetjük! De ehhez ki kell törni a megszokások láncai közül, ki kell lépni a komfort zónánkból, egy nagy levegőt venni és elindulni valami felé ami igazán mi vagyunk: ott legbelül. Mi NŐK!”
  Nincsenek megjegyzések

  Hozzászólás írása

  Pin It on Pinterest